Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toplama pc !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulsobuls
Üye
Konu Sahibi
Toplama pc !!!
arkadaslar ilk defa toplama pc alcam ortalama 1500 liralık bi pc olcak oyun oynamak icin bu bütcede nasıl bir pc yapılabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim
Perfect!
Üye
yeni monitör alcanmı peki.
eğer almıcaksan 1,500 tl yeter
1gb vram
4gb ram
4 çekirdek işlemci
heralde 1500 tl yeter detaylı hesap yapmadım ama
Nedved
Emekli Yönetici
Halil'in dediği gibi , eğer işin içine monitör de girecekse , o fiyata normal birşey alırsın ancak , yeni nesil oyunlar da sıkıntı yaşarsın...Sorun olmasa bile , 1 yıl sonrası için senin sistemin yeni çıkan oyunlar için düşük kalacaktır...
Perfect!
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteden istediğin özellikleri belirleyerek pc ni toplayıp fiyatını belirleyebilirsin
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda ben topladım bitane
bulsobuls
Üye
Konu Sahibi
yok evde monitorüm var sadece kasa yapcam ben ole cok iyi anlamamda bana bole guzel bi toplama pc cıkartsanız cok sevinirim
heroasistan
Üye
4 çekirdekli işlemci 190 tl yede var ve çokda iyi(markası amd ). iyi bir anakartı olan al bellek slot sayısı yani ram girişi en az 4 tane olsun(ne kadar çok olursa fiyat da artar) 4 tane yeter. 4 tane 2 gb ram al .1 gb 256 bit ekran kartı al -500 gb hard disk al fiyatı ortalama 110 tl markasıda samsung nette araştır bulursun eğer ileriye dönük ve yeni pc oyunlarını kaldırabilecek bir sistem için iyidir fakat tower bir kasa alırsan pc ne yeni parçalar eklerken yer sorun olmaz ama bütçen yoksa tower bir kasa alma çünkü 1000 tl ye bile tower kasa var (içinde hiç parçası olmadığı halde) ama 1500 tl ye şimdilik çok ggüzel bir pc toplatabilirsin
bulsobuls
Üye
Konu Sahibi
hala almadım pc yi bütcem 2000 oldu lütfen yardım!
Nedved
Emekli Yönetici
Madem sadece kasa toplamak istiyorsun sana güzel bir sistem önereyim...Aşağı yukarı 1.700-1.800 TL arası fiyatı olur...