Toplama pc !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bulsobuls

Üye
    Konu Sahibi
Toplama pc !!!
arkadaslar ilk defa toplama pc alcam ortalama 1500 liralık bi pc olcak oyun oynamak icin bu bütcede nasıl bir pc yapılabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim

Perfect!

Üye
yeni monitör alcanmı peki.
eğer almıcaksan 1,500 tl yeter
1gb vram
4gb ram
4 çekirdek işlemci
heralde 1500 tl yeter detaylı hesap yapmadım ama

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Halil'in dediği gibi , eğer işin içine monitör de girecekse , o fiyata normal birşey alırsın ancak , yeni nesil oyunlar da sıkıntı yaşarsın...Sorun olmasa bile , 1 yıl sonrası için senin sistemin yeni çıkan oyunlar için düşük kalacaktır...

Perfect!

Üye

bu siteden istediğin özellikleri belirleyerek pc ni toplayıp fiyatını belirleyebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

burda ben topladım bitane

bulsobuls

Üye
    Konu Sahibi
yok evde monitorüm var sadece kasa yapcam ben ole cok iyi anlamamda bana bole guzel bi toplama pc cıkartsanız cok sevinirim :)

heroasistan

Üye
4 çekirdekli işlemci 190 tl yede var ve çokda iyi(markası amd ). iyi bir anakartı olan al bellek slot sayısı yani ram girişi en az 4 tane olsun(ne kadar çok olursa fiyat da artar) 4 tane yeter. 4 tane 2 gb ram al .1 gb 256 bit ekran kartı al -500 gb hard disk al fiyatı ortalama 110 tl markasıda samsung nette araştır bulursun eğer ileriye dönük ve yeni pc oyunlarını kaldırabilecek bir sistem için iyidir fakat tower bir kasa alırsan pc ne yeni parçalar eklerken yer sorun olmaz ama bütçen yoksa tower bir kasa alma çünkü 1000 tl ye bile tower kasa var (içinde hiç parçası olmadığı halde) ama 1500 tl ye şimdilik çok ggüzel bir pc toplatabilirsin

bulsobuls

Üye
    Konu Sahibi
hala almadım pc yi bütcem 2000 oldu lütfen yardım!

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Madem sadece kasa toplamak istiyorsun sana güzel bir sistem önereyim...Aşağı yukarı 1.700-1.800 TL arası fiyatı olur...

Anakart : Asus P7H55M H55 PRO DDR3

İşlemci : Intel C2Quad Q9550 2.83 GHZ 1333 M

Ekran Kartı : ATI HD 4850X2 1 GB DDR3 (256 Bit)

RAM : Kingston 2GB DDR3 1333 MHZ (2 Adet)

Harddisk : 2.5 500 GB

DVD Yazıcı : LG DVD-RW GP08NU20 USB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt