Toplama Pc yapmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Kardes kasanın psu sunun tam modelini yazarımısin Nrp-vc mi Nrp-pc mi?

mert sanada kolaylık oldu :ehe
bu sıstemıde ben onermıstım...
guzel sıstem onermısım.. Super olmuş :oke:
Tekrardan hayırlı olsun dıyeyım...
Kesınlıkle
x64 windows 7 ultimate yukle yanı 64bit. :oke:

aynen kasanın kapagını acıp bakarmısın guc kaynagının modelı nedir ?
Nrp-vc mi yoksa nrp-pc mi ???

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Tesekkur ederim hersey icin. NRPsini yazarim ama suan baska sehirdeyim dugun var aksama :D hafta ici sali yada carsamba gunu yazabilirim ancak umarim sorun olmaz.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Yanlis yazdim sanirim Nrp yada vc olup olmadigini hafta ici yazabilirim:D

Consul9

Consul9

Üye
Doğru yazdın Nrp-pc mi yoksa
Nrp-vc mı olduğunu yazacan ;)

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Yaa arkadaslar kasayi actim ama herhangi birsey yazmiyor. Sadece urun kodu filan yaziyor. Birde bu NRP-PC ile NRP-VC arasinda nefark var. Bilgilendirirseniz sevinirim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bır fark yok sen bıze hangısını yazdıgını soyle.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
İyide yazmiyorki problem o. Sadece kodlar filan yaziyor ama nrp yazisini gormedim. Ya ben gormedim ama iyice baktim yada gercekten yazmiyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tmm yazmyorsa üstelemeye gerek yok..
peki rica etsem.
guc kaynagının üzerindeki tablonun resmini çekip koyabilirmisin buraya ?

lolaman

lolaman

Üye
Vaybe ilk kez sadece 3 sayfa doldurarak bir kardeşimizi bilgisayar sahibi yaptınız inanamıyorum hasan yeni rekorun senin :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Vaybe ilk kez sadece 3 sayfa doldurarak bir kardeşimizi bilgisayar sahibi yaptınız inanamıyorum hasan yeni rekorun senin :D
birazda arkadaşı tebrik etmek gerek.
fazla uğraştırmadı bizi :)
sisitem guzel ztn:oke:

Consul9

Consul9

Üye
Aga sen şu güç kaynağının ismini falan yaz.Hicbirsey göremiyorsan güç kaynağının rengini söyle Siyah mı,gri mi?

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
yaa aslinda varya cok ugrastiricaktim ama dedim simdi bunlar butun gun ugrasiyolar. zaten kafa balon gibidir yormak istemedim :D :D
ama sistem gercekten guzel. siz daha iyi bilirsiniz biseyleri cok kurcalayinca suyu cikiyo :D topladim arastirdim baktim uygundu gittim aldim. az biseyde dusundum tabi alirken olurmu olmazmi diye :D
suanda calisiyorum geceye verdi pislikler beni, daha pcnin tadina varamadim :( :( ama aklimdakileri soylim powerla ilgili..
Rengi GRI asagidakide sadece sitesinde gordugum yazi oteki yazilar maalesef aklimda degil onuda artik yarin yazarim bunlar yetersiz gelirse. asagidaki linkden bakabilirsin nekadar detayli yazar bilmiyorum. dedigim gibi olmazsa yarin bakar yazarim :D

Güç Kaynağı
Standart P / 2 (ATX) veya EPS 600WATT

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ramlerın xmp ayarını yaptın mı ??
Yoksa cl11 olarakmı calısıyor hala ?
Cpu-z spd memory kısmının resmını koyarmısın?

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
resim yuklemeyi bilmiyorum ama yaparim yaa eklerim ben sana bi resim :D... inan hic bi ayar filan yapmadim pc'yi aldigim gibi win7 64 bit kurdum driverlerini yukledim ve kullaniyorum ama biraz hantallik var nedeni nedir bilmiyorum. veri aktarirken herhangi bir dosya veya program yuklerken yavaslik hisesttiriyor. ama okadarda onemli bi sorun degil sadece meraktan yazdim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o yavaslık harddıskten butun sıstemlerın aynı derdı...
Sen resımlerı
hizliresim.com a ykle orda cıkan en alttakı lınk yaz buraya ben bakarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt