Toplama Hakkında Yardım lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Toplama Hakkında Yardım lazım
Arkadaşlar oyunları ve programları rahat açabilen ( özellikle gta 4 :D ) sorun çıkarmıcak güzel bir bilgisayar istiyorum şuanki bilgisayarım ömrünü doldurmuş durumda çok sorun çıkartıyo 3 hafta tamircilerde gezdi hiçbiri yapamadı :D

Birde sürekli yaptırdığımız bilgisayarcı amd oyunlarda daha iyi diyor fakat bababm ve ben intelden yanayız sizce hangisi ?

En fazla 850 tl tutarında olacak 2 yada 4 çekirdek işlemcili en az 4 gb ram ve en az 1 gb ekran kartı olacak bir liste istiyorum sizden yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Lacoste

Lacoste

Üye
Reklem yapmayınız...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yahu PC toplayan herkes GTA4 desteği istiyor.GTA firması oyunun konsolunu çıkarsa heralde yok satar. :)

Öncelikle Intel'den şaşma.Ayrıca eğer monitor düşünmüyorsan tavsiye edebilirim.

hdr...

hdr...

Üye
sen zaten toplamışsın pcyi sadce marka soruyosun.kaliteli marka al tüm parçaları sadece kasa 800 - 850 civarı olur işte.

512512

512512

Üye
xbox 360 al yada

benimki gibi sistem topla :
core 2 duo 3,06 ghz e7600 işlemci.......(overclock ile 3,44 ghz oldu)
4 gb ddr2 800 mhz kingston ram
500 gb samsung hdd
zotac 9500 gt 512 mb
400 w güç kaynağı

ekran kartı ve güç kaynağını gtx 460 ve 500 w güç kaynağı alırsan süper

olur ben bu sistemle gta 4 libery city high ve medium da oynuyorum.....

_enqin_

_enqin_

Üye
amd athlom 4000 en az
2 gb ram
ati readion hd 5870

250 lik sata disk

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sata disk yüksek olması lazım kardeş ekran kartın en az 1 gb (belki yetmez bile) işlemci hızı 2.00ghz nin üstünde olması lazım ve tabiki intel den şaşma şimdiki bilgisayarlarda intel turbo boss teknolojisi var bir anda 3.00 ghz nin üstüne çıkarabilirsin :) ayrıca ram da 4 gb civarı olması lazım :) bu açabilir gta 4 oyununu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...