skylinegti
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaş Yabancı Değil Bişeyler Yap İşte Arkadaşaiş için galiba, 1000 tl için oyun pcsi olmaz maalesef, en az 1500 yada 2000 olması gerek
Drr4 lü İşlemci anakart ram ekledim 1100 tl oldu
Çok yararlı bir video olmuş sistemin fiyatıda fena değil bir araştırayım bakalım...Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
monitör var sadece kasa lazım...monitör vb dahil mi ?
1 saat içinde toplayıp size dönüş yaparım toplamayı yapacağınız yeri de yazarsanız benim için daha iyi olurÇok yararlı bir video olmuş sistemin fiyatıda fena değil bir araştırayım bakalım...
monitör var sadece kasa lazım...
Denk Geldim You Tubede İşine Yararsa Ne Mutlu BanaÇok yararlı bir video olmuş sistemin fiyatıda fena değil bir araştırayım bakalım...
monitör var sadece kasa lazım...
Birleştirmeyi kendim yaparım ama kredi kartı kullanmadığım için mecbur vatandan alırım parçaları...1 saat içinde toplayıp size dönüş yaparım toplamayı yapacağınız yeri de yazarsanız benim için daha iyi olur
(kendiniz birleştirecekseniz bir siteden parça parça alabilirsiniz birleştiremeyecekseniz vatandan bütün alabilirsiniz)
Ne yazık ki psu ayrı olursa fiyat artıyor ve bütçemi aşıyor ram leride bu yüzde 1600 seçtim.Peki everest yerine şunu alsam nasıl olur ?everest kasayı çıkar hocam berbat bir marka ya da güç kaynağını kendin alman lazım.
rami de 2400mhz alman performans açısından apu sistemde önemli.
frisby daha kaliteli diyebiliriz. benim yasadığım sorunlar everestte ısınma ve diğerinde ise bozulduğu için sistemde donma, frishby ise yüksek voltaj yiyerek bozuldu hddyi de yanında götürdü. frisby 4.5 yıllık idi.Ne yazık ki psu ayrı olursa fiyat artıyor ve bütçemi aşıyor ram leride bu yüzde 1600 seçtim.Peki everest yerine şunu alsam nasıl olur ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
frisby de çok dandik sana sistem topladım atıyorum kardeşimNe yazık ki psu ayrı olursa fiyat artıyor ve bütçemi aşıyor ram leride bu yüzde 1600 seçtim.Peki everest yerine şunu alsam nasıl olur ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sayende everest ve frisby markalarından soğudum teşekkürler...frisby daha kaliteli diyebiliriz. benim yasadığım sorunlar everestte ısınma ve diğerinde ise bozulduğu için sistemde donma, frishby ise yüksek voltaj yiyerek bozuldu hddyi de yanında götürdü. frisby 4.5 yıllık idi.
frıshby seçerdim ben ama ikisine de pek güven olmaz. tesisat sağlam ise iş görür.
frisby de çok dandik sana sistem topladım atıyorum kardeşim
HDD
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ram
işlemci
anakart
Kasa (Dikkat kasa cooler master neredeyse en sağlam markalardandır)
toplam 1370 oluyor biraz daha para ekleyip bunu alırsan daha memnun kalırsın
Not:frisby kasa 400w sorun yapabilir en az 500w tavsiyemdir
hdd yi düşürebilirsin rami düşürebilirsin ama tavsiyem hiç oynama
hdd yi black serisi aldım daha iyi olur diye
ram de 2400mhz apu sistemde daha iyi olur
rica ederim hocam. aslında alan alıyor elbette yoksa piyasadan silinirlerdi. ama şimdi 80+ sertifikasını işin içine katmazsak zalmanın 400w güç kaynağı bile gerçek 400w vermiyor. frisbyın daha düşük güç verdiğini düşünürsek güç yetersizliğinden bozulma ihtimali de olacak.Sayende everest ve frisby markalarından soğudum teşekkürler...
Tavsiyelerin için teşekkürler bunlar bütçemi biraz aşıyor biraz düşünmem lazım...
Anlıyorum diğer forumlardada senin dediğin gibi bu iki markadan hiç iyi bahsetmiyorlar vazgeçtim zaten.rica ederim hocam. aslında alan alıyor elbette yoksa piyasadan silinirlerdi. ama şimdi 80+ sertifikasını işin içine katmazsak zalmanın 400w güç kaynağı bile gerçek 400w vermiyor. frisbyın daha düşük güç verdiğini düşünürsek güç yetersizliğinden bozulma ihtimali de olacak.
saakkınn athlon serisi almayı düşünme dostum hayatının hatası olur bence 400 tl daha ekle 1500 e doğru düzgün birşey toplarsın veya 300 ekleyip benim attığımı alırsın ilerde ekran kartı da aldın mı muhteşem sistem olurAnlıyorum diğer forumlardada senin dediğin gibi bu iki markadan hiç iyi bahsetmiyorlar vazgeçtim zaten.
Son olarak şöyle bir sistem kurdum sizce uyumsuz bir parça var mı ?
ANAKART
İŞLEMCİ
EKRAN KARTI
RAM
HARDDİSK
KASA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?