Toplama bilgisayar için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

acmh54

Üye
    Konu Sahibi
Toplama bilgisayar için yardım
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Forumda daha yeniyim ve bu ilk konum umarım sorularına cevap alabilirim.
Şimdi ben 1-2 aydır bilgisayar araştırıyodum gönlüm hep laptop almaktan yanaydı fakat toplama PC nin avantajlarını görünce Vazgeçtim laptop almaktan.
Şimdi gelelim soruma
Ben bilgisayar toplamak istiyorum fakat bilgisayar parçalarıyla ilgili bilgim sıfır dense yeridir.Bu yüzden çok endişeliyim alacağım bilgisayardan sonradan pişman olursam diye
Sizden ricam bana beni minimum 4 sene idare edecek o 4 sene içerisinde ki oyunlari açabilecek bir sistem önerebilir misiniz ? Max.1800 TL (monitör dahil değil)
Ve ayrıca bilgisayarı vatandan toplamayı düşünüyorum vatan bu konuda iyi ve guvenilirmidir ?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

yunus486

yunus486

Üye
Laptop almaktan yanaysaniz "Monster" markasina baksaydiniz keske.Toplama bilgisayara tam karar vermediyseniz bir bakin derim ben

acmh54

Üye
    Konu Sahibi
Laptop almaktan yanaysaniz "Monster" markasina baksaydiniz keske.Toplama bilgisayara tam karar vermediyseniz bir bakin derim ben
Monsterin fiyatı beni aşar. Ben bilgisayar toplamaktan yanayım şu an
Gece geç saat diyemi cevap gelmiyor acaba
İnşallah yarin gelir çünkü hicbiyerde aradığım cevapları bulamadim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Dolar çok yüksek bu yüzden şuan toplaya bileceğin en güçlü PC ancak 2 yıl (en fazla) fakat siz her 6, ayda yada yılda küçük upgrageler yaparak 4 yıl idare edebilirsiniz
Monitörü dahil olmasaydı yine upgrade siz 2 yıl
Giderdi bu yüzden doların düşmesini bekleyin

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Hicaninda soyledigi gibi bende folarin dusmesini bekliyorum ve dusunce aninda yoplayacagim sizede oneririm.

Üst Alt