Toplam kaç kişiyle çıktınız?

Sponsorlu Bağlantılar

toplam kaç kişiyle çıktınız

• Kullanılan toplam oy
    43
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
ya bune yaa yok hiçbirini sevmedim yok aynı anda iki üç taneyi idare ediyorum aska hiç saygınız kalmamıs hersey çok basitlesmiş sırf kolunda kız olsun diye millete bnmd kız arkadasım var diye bilsin diye millet teklif gönderiyo bilmem haftada 3 4 kız değiştiriyor günümüzde ki sevgililerin hiçbiri birbirini sevdiklerinden deil hepsi egosunu tatmin etmek için çıkıyorlar bazıları hariç ama ben çıktığım erkekle kesinlikle sevdiğim için çıktım zaten baska bir nedenle çıkmam söz konusu olamaz yeni ayrıldım kıskançlıktan dolayı acayip kıskançtı simdi boşum ve uzun süre erkeklerden uzak durucam sizin bu yazdıklarınızı görünce erkeklerden uzak durmanın en doğru sey olduğunu bir kere daha anladım
:oke:ya iremm ben seni yanlış tanımışımmmm..:)
maşaallah bilmediğin dalmadığın mevzuu yok..:utan

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ya bune yaa yok hiçbirini sevmedim yok aynı anda iki üç taneyi idare ediyorum aska hiç saygınız kalmamıs hersey çok basitlesmiş sırf kolunda kız olsun diye millete bnmd kız arkadasım var diye bilsin diye millet teklif gönderiyo bilmem haftada 3 4 kız değiştiriyor günümüzde ki sevgililerin hiçbiri birbirini sevdiklerinden deil hepsi egosunu tatmin etmek için çıkıyorlar bazıları hariç ama ben çıktığım erkekle kesinlikle sevdiğim için çıktım zaten baska bir nedenle çıkmam söz konusu olamaz yeni ayrıldım kıskançlıktan dolayı acayip kıskançtı simdi boşum ve uzun süre erkeklerden uzak durucam sizin bu yazdıklarınızı görünce erkeklerden uzak durmanın en doğru sey olduğunu bir kere daha anladım
+1000
katılıyorum
( sadece 3 tane vardı iremcim benim ama yaş daha erken olduğu için bi problem yok daha evlenmeyecez ki bu yaşta çok uzun seneler var)

ouSahin

ouSahin

Üye
12 filan dır.. ama artık aşka inanmıyorum aşkın bana saygısı olmadıgı sürece benimde aşka saygım olmucak...evet 1 senelik bir ilişkim oldu 8 ay sonra tekrar başladık ama olmadı bitti...

ondan sonra bende bittim duygularımda bitti.. ancak tekrar aşık olmam için adam akıllı bir kız arkadaşım olması lazım..ben aşık olursam...aşkım mutlu olması için herşeyi yaparım..

the_poison

the_poison

Üye
tam olarak 18 kız

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Sadece 1:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dün 19 başladı demiştim bugün bitti. Sağlık olsun :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
abicim bu soru sevgililerin gavga sebebi ben yaklasmıyorum :)

aLone

aLone

Üye
3 tane ama ben uzun süreyle çıktım hepsiyle

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
arkadaslar gercekten sayamadım ama 75 vardır;)

5kişiyi idare etmişliğim var halada devam:ehe

safakk

safakk

Üye
80-100 :kop:

REYMYSTERİOO

REYMYSTERİOO

Üye
80-100
:D şaka ya hiç işaretlenmemişti işaretleyeyim dedim:ehe

Calaissien

Üye
daha önce 0'dı şu an 1 bundan sonrada 1

tümör 94

Üye
ben 9 kızla çıktım ve 2sine aşık oldum

Marchegiani

Marchegiani

Üye
6 kişiyle çıktım.Sonuncusu için intihar ettim.Aşk böyle acımasız işte.

Atakan

Atakan

Üye
3 tane

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu üste gelmiş ama olsun güncel konu :) 15 falan vardır. Ama hiçbirini aynı anda idare etmedim. İhanet yok.

Cynical

Cynical

Üye
3 tane... Ilkini ben terk ettim, ikincisi beni terketti, üçüncüsü ile de kavga dövüş gidiyoruz 2 senedir evliliğe doğru...

arslansem

arslansem

Üye
Valla sayamadım.Kaç tazenin canını yaktım bilmiyorum :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt