Topladığım sistem eski ve artılar

Sponsorlu Bağlantılar

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
Anakartın en düşüğü bunu buldum :D işlemciyi ilerde yükseltirsin sorun olmaz, anakartı mutlaka ama mutlaka en yüksek almaya çalışki ilerde desteği fazla olsun, eğer şimdiden düşük alırsan, mecbur bir kaç yıl sonra değiştirmek zorunda kalırsın haberin olsun, tavsiyem anakart ve ekran kartını olabildiğince yüksek tutmaya çalış.
Tamam anladım. Ben işlemciye daha önem veriyorum büyük hata yapıyorum. Anakart lazım aslında. İşlemci bir şekilde gider zaten.
Anakartın en düşüğü bunu buldum :D işlemciyi ilerde yükseltirsin sorun olmaz, anakartı mutlaka ama mutlaka en yüksek almaya çalışki ilerde desteği fazla olsun, eğer şimdiden düşük alırsan, mecbur bir kaç yıl sonra değiştirmek zorunda kalırsın haberin olsun, tavsiyem anakart ve ekran kartını olabildiğince yüksek tutmaya çalış.
Tamam anladım. Ben işlemciye daha önem veriyorum büyük hata yapıyorum. Anakart lazım aslında. İşlemci bir şekilde gider zaten.

turancen

turancen

Üye
5 ay önce bende bu ddr3 sistemi topladım, anakart 400 tl, ekran kartı 1000 tl diğerleri (ram ve işlemci) toplasan 300 lira etmez :D
Gigabyte Z87M-D3H Intel Z87 : 400 tl
Evga gtx960 4gb 128bit : 1000 tl
İntel G3220 3ghz
4gb x2 1600 ddr3 ram
120gb ssd + 1tb 32mb

• Beğen
Tepkiler: burak1011

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
5 ay önce bende bu ddr3 sistemi topladım, anakart 400 tl, ekran kartı 1000 tl diğerleri (ram ve işlemci) toplasan 300 lira etmez :D
Gigabyte Z87M-D3H Intel Z87 : 400 tl
Evga gtx960 4gb 128bit : 1000 tl
İntel G3220 3ghz
4gb x2 1600 ddr3 ram
120gb ssd + 1tb 32mb
vay be işlemci efsane =) peki darbogaz falan sorun olmuyor mu? ben dediğim gibi gta nfs call of için kuruyom sistemi 5 sene de bana dayansa yeter.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Eğer işlemci 6. Nesil i5 veya üzeri alacaksan ddr4 daha iyi olur
Ddr4 i3 alacaksan
Bence değmez
Ddr3 i5 al

turancen

turancen

Üye
vay be işlemci efsane =) peki darbogaz falan sorun olmuyor mu? ben dediğim gibi gta nfs call of için kuruyom sistemi 5 sene de bana dayansa yeter.

Bu sistemde batman arkham knight
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ve watch dogs

gta 5 1080p test videosu

Dahada çok oyun var ama çek çek bitmez şimdi :D star wars yeni oyunu grafikleri değşetti ağzım açık kaldı :D keşke alabilsemde oynasam :D
gta5 g3220 işlemci yüzünden 30fps sabit oynatıyor, 1080p olsa bile, diğer bütün oyunları 40 ve 50 fps daha yükseğe çıkıyor :D
Bu arada nvidia gtx 960 4gb serisi ve üstü bir kart alırsanız, DSR özelliği sayesinde, bütün oyunları 2k olarak oynayabilirsiniz, haberiniz olsun :D işlemciniz intel g3220 olsa bile :D

• Beğen

burak1011

Üye
    Konu Sahibi

ve watch dogs

gta 5 1080p test videosu

Dahada çok oyun var ama çek çek bitmez şimdi :D star wars yeni oyunu grafikleri değşetti ağzım açık kaldı :D keşke alabilsemde oynasam :D
gta5 g3220 işlemci yüzünden 30fps sabit oynatıyor, 1080p olsa bile, diğer bütün oyunları 40 ve 50 fps daha yükseğe çıkıyor :D
Bu arada nvidia gtx 960 4gb serisi ve üstü bir kart alırsanız, DSR özelliği sayesinde, bütün oyunları 2k olarak oynayabilirsiniz, haberiniz olsun :D işlemciniz intel g3220 olsa bile :D
Hocam 2k için monitör de lazım şu an için bütçe yok ona:) ama sistem güzel gayet. Baya oturdu artk inşallah alacağım:)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

ve watch dogs

gta 5 1080p test videosu

Sizin işlemci baya dar boğaz yapıyor
Ben mssa dışında tüm ayarları ultraya alıp
1080p de 65 fps alıyorum

• Beğen

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
turancen

turancen

Üye
Sizin işlemci baya dar boğaz yapıyor
Ben mssa dışında tüm ayarları ultraya alıp
1080p de 65 fps alıyorum
Hangi işlemci ve ekran kartı ile o kadar fps alıyorsun merak ediyorum.
Ben büyün detayları yazdım, siz hiçbişey yazmadan şu kadar fps alıyorum demek olmaz maalesef, yanlış anlaşılmasın.
Hocam dar boğaz yapmasının fps dışında bir zararı olur mu?
Kardeşim bu sadece gts5 de olur diğer hiçbir oyunda fps sınırı yok, batman yeni oyunu güncellendi ve hiçbir sorun olmadan 50 ve 100 fps rahat oynatıyor, diğer oyunlarda cabası. Darboğazın bilgisayara hiçbir sorunu olmaz merak etme, olsaydı bende 5 aydır olurdu

• Beğen

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
Hangi işlemci ve ekran kartı ile o kadar fps alıyorsun merak ediyorum.
Ben büyün detayları yazdım, siz hiçbişey yazmadan şu kadar fps alıyorum demek olmaz maalesef, yanlış anlaşılmasın.

Kardeşim bu sadece gts5 de olur diğer hiçbir oyunda fps sınırı yok, batman yeni oyunu güncellendi ve hiçbir sorun olmadan 50 ve 100 fps rahat oynatıyor, diğer oyunlarda cabası. Darboğazın bilgisayara hiçbir sorunu olmaz merak etme, olsaydı bende 5 aydır olurdu
Eyvallah hocam açıklayıcı bilgiler veriyorsun çok sağol

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Fx x8 8350 4.5ghz (OC)
GTX960 100ME ile
Ultra ayarlarda oynuyorum
Mssa dışına her şey sonda en az 55 falan o da ani bi mekana girerken veya 4 5 araba aynı anda patlayınca

turancen

turancen

Üye
Fx x8 8350 4.5ghz (OC)
GTX960 100ME ile
Ultra ayarlarda oynuyorum
Mssa dışına her şey sonda en az 55 falan o da ani bi mekana girerken veya 4 5 araba aynı anda patlayınca
Daha fazla fps almak istiyorsan nvidia ayarları değil, gta5 oyunun ayarları ile oyna, o zaman daha çok fps alırsın.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Daha fazla fps almak istiyorsan nvidia ayarları değil, gta5 oyunun ayarları ile oyna, o zaman daha çok fps alırsın.

Zaten oyunun ayarları ile oynuyorum
Nvidia ayarları otomatikte:ah

Üst Alt