Top 10 iOS game, Seven Stars 3D Artik Marketplace'te

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Top 10 iOS game, Seven Stars 3D Artik Marketplace'te

Ios isletim sisteminin 22 ulkede top 10 da bulunan uygulamasi Seven Star's 3D windows phone icin marketplace'te indirilebilir durumda. Uzay boslugundaki labirentte yildizlari toplamaya calisip ayni zamanda labirentten uzay boslugunun derinliklerine dusmemeye calisacaginiz eglenceli ve 3D grafiklere sahip bir oyun.

Marketplace linki asagidadir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve n000k

n000k

n000k

Üye
inanılmaz harika.. ios un oyunlarıda yavaş yavaş wp li tellere çıkmaya başladı..sanırım wp ios a yakın zamanda yetişecek :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakin zamanda yetismese bile marketsikimtisi cektirmeden rahat kullanimi sagliyacak duzeye cok yakinda gelicek. Zaten firmalar bu sekilde satisi olan bir platforma kendiliginden cikarir uygulamalari.

n000k

n000k

Üye
Yakin zamanda yetismese bile marketsikimtisi cektirmeden rahat kullanimi sagliyacak duzeye cok yakinda gelicek. Zaten firmalar bu sekilde satisi olan bir platforma kendiliginden cikarir uygulamalari.
aynen.artık her reklamın yanında wp için app şeklinde siteleride görürüz inşallah..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gormeye basladik zaten. Gecen gun Nokia Turkiye urun muduru 20den fazla bu uygulamalardan acikladi. Yemeksepeti,sahibinden,garanti gibi Uygulamalar hazir olanlar. Ayrica bankalarin uygulamalari cok yakinda geliyor. Asil guzel olani ise lokal uygulamalar. Abd'den Ornek vereyim sehirlerdeki kucuk firmalar bile sadece bulunulan lokasyon icin uygulama yaptirip marketplace'e koyuyorlar. Bir de Nokia zaten market konusunda lumialara ozel cok kaliteli uygulamalar getiriyor.

n000k

n000k

Üye
Gormeye basladik zaten. Gecen gun Nokia Turkiye urun muduru 20den fazla bu uygulamalardan acikladi. Yemeksepeti,sahibinden,garanti gibi Uygulamalar hazir olanlar. Ayrica bankalarin uygulamalari cok yakinda geliyor. Asil guzel olani ise lokal uygulamalar. Abd'den Ornek vereyim sehirlerdeki kucuk firmalar bile sadece bulunulan lokasyon icin uygulama yaptirip marketplace'e koyuyorlar. Bir de Nokia zaten market konusunda lumialara ozel cok kaliteli uygulamalar getiriyor.
çok iyi haberler bunlar :) abi senden bir ricam var.. ben birtürlü bulamadım belçikada lumia 900 satışa çıktımı diye ama sen bulabilirmisin? nokianın belgium deyince lumia 900 tanıtımlarını yapıyor ama.. tanıtımlarını bütün özelliklerini gösteriyor.. sence orda çıkmışmıdır?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia900 belcikada satisa cikmadi ama avrupa icinde farketmiyor internetten siparis verebilirsin diye biliyorum.

n000k

n000k

Üye
Lumia900 belcikada satisa cikmadi ama avrupa icinde farketmiyor internetten siparis verebilirsin diye biliyorum.
anladım abide saol.. internetten hangi güvenilir iteden sipariş verilir bilmiyorumki o yüzden artık akarabaları bekliycem buraya gelmelerini ve tabikide orta satışa çıkmasını.. yakında ordada çıkar zannedersem satışa çünkü bütün özelliklerini fuschia dışındaki renklerini göstermiş..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pardon ya ben senin belcikada oldugunu zannettim. O yuzden internetten siparis verebilirsin dedim. Haziran ayi sonuna kadar belcikada cikmis olur. Fiyatta 530-550€ civarinda olur.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Pardon ya ben senin belcikada oldugunu zannettim. O yuzden internetten siparis verebilirsin dedim. Haziran ayi sonuna kadar belcikada cikmis olur. Fiyatta 530-550€ civarinda olur.
Ah şu cihaz Türkiye'de 530-550 TL arası olsa.:eheHayal ama :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
iyimiş zaten vakit var yaz sonu falan gelir akrabalar.. gerçi rusya da var bi akraba oda ağustosta gelmeyi düşünüyor.. acaba ona mı sipariş verdirsem :) hele yaz sonu bi yaklaşsında bakıcaz bakalım.. birşey daha öğrenmek istiyorum.. bu simfree , unlocked olaylarıda varmı lumia 900 lerde abi? ve bunlar yurtdışından aldığım tel için artı mı demek?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır artı demek degil simfree olması istedigin bütün operatörlerin simkartlarıyla çalıştırabilecegin anlamına gelir.avrupadan alacagın cihazda dc hspa+ vardır abd ve kanada dan alacagın cihaz 4g lte yongalı olur baska hiçbir fark yok cihazlarda

- - - Eklendi - - -

yaz sonu derken eylül ekim ayına kalırsan o zamana sana başka bir telefon öneririm:oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fazla degil 15-20 gune kadar belli olur fiyatlar o zaman anlariz herseyi.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
n000k

n000k

Üye
hayır artı demek degil simfree olması istedigin bütün operatörlerin simkartlarıyla çalıştırabilecegin anlamına gelir.avrupadan alacagın cihazda dc hspa+ vardır abd ve kanada dan alacagın cihaz 4g lte yongalı olur baska hiçbir fark yok cihazlarda

- - - Eklendi - - -

yaz sonu derken eylül ekim ayına kalırsan o zamana sana başka bir telefon öneririm:oke:
en geç ağustos sonu diyorum benim bütcemde lumia 900 e yeter . ondan sonra gelecek olana yetmez be abi :) valla böyle beklersek zaten her seni yeni cep telleri çıkıyor hangisini alsydım gibilerine ortalıkta kalcaz.. lumai beyaz hayallerime girdi.. ben onu istiyorum..amerika ve kanada da tanıdık yok maalesef o yüzden avrupa takılcaz abi , napalım :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cok onemli degil cunku dc hspa+ ile de 42mbps hiza ulasabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt