lider63 Üye güzel oyun ama nişan alıyorum jarjör bitiyo adam ölmüyo neyseki sınırsız mermi. Teşekkürler.
pandonimci Üye Bu oyun Neden nokia c5-03 te açmıyor.. telefonum hackli üstelik.. çok kez indirip denedim bu oyunu acmadı hiç bir zaman
Bu oyun Neden nokia c5-03 te açmıyor.. telefonum hackli üstelik.. çok kez indirip denedim bu oyunu acmadı hiç bir zaman
Preloader Üye pandonimci' Alıntı: Bu oyun Neden nokia c5-03 te açmıyor.. telefonum hackli üstelik.. çok kez indirip denedim bu oyunu acmadı hiç bir zaman Genişletmek için tıkla ... Arkadşım c5 03 hiçbir polarbit oyununu açmıyor daha doğrusu GameAPI`yi görmüyor
pandonimci' Alıntı: Bu oyun Neden nokia c5-03 te açmıyor.. telefonum hackli üstelik.. çok kez indirip denedim bu oyunu acmadı hiç bir zaman Genişletmek için tıkla ... Arkadşım c5 03 hiçbir polarbit oyununu açmıyor daha doğrusu GameAPI`yi görmüyor
kenannurettin Üye lider63' Alıntı: güzel oyun ama nişan alıyorum jarjör bitiyo adam ölmüyo neyseki sınırsız mermi. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
lider63' Alıntı: güzel oyun ama nişan alıyorum jarjör bitiyo adam ölmüyo neyseki sınırsız mermi. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ...