tonlakazan açığı

Sponsorlu Bağlantılar

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Araştırmak Lazım:hmmm

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
iyi gibi

appiah200

Üye
slm arkdaslar bn tonla kazana yeni üye oldum da ama ton secemiyorum ton sectiğimde limiti doldurmuş sora deneyin dıyor her denemmde bunu dıyor ne yapabilirm yada secebilecegim bi zaman varmı.. yardımcı olrsanz sewnrmm şimdidn tşklerr

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
slm arkdaslar bn tonla kazana yeni üye oldum da ama ton secemiyorum ton sectiğimde limiti doldurmuş sora deneyin dıyor her denemmde bunu dıyor ne yapabilirm yada secebilecegim bi zaman varmı.. yardımcı olrsanz sewnrmm şimdidn tşklerr
Bak o sorun bendede var bu site sana tonla kazan müziği veriyo fakat bi sınırları var bunlarda hemen tükeniyo 2 tane reklam mtonu var şuanda yetersiz işte bi kaç reklam müziği daha koysalar alabilcez :ehe

appiah200

Üye
Bak o sorun bendede var bu site sana tonla kazan müziği veriyo fakat bi sınırları var bunlarda hemen tükeniyo 2 tane reklam mtonu var şuanda yetersiz işte bi kaç reklam müziği daha koysalar alabilcez :ehe

peki şimid biz ne zamn secebilcez ton secmedn kazanamıoz muu tl?

appiah200

Üye
ton olmadan kazanılmıyo, adı zaten -> tonla-kazan

tammdır anlaşıldı bnde zaten dun ton sectim son anda yetiştim :D son 6 kaldı dıodu sectim hemen gncktrkcell rhtladm şimdi kaznmaya cagrıları almaya cvplamaya basladım her 3 cagrıda 15 kurş alıomşm msj da öle yazıodu

ebruiel

Üye
ya ben de olmuyo ama bu.dün babamın tel inden aradım 3 kere,açıp kapattım hemen.bugün tonlakazandan baktım,aranma sayım 3 ama hiç kazancım yok

cavdarlar

Üye
ben aboneyım ama ton secemiyorum ton secemediğim içinde kontor gelmıyor

Üst Alt