tonlakazan açığı

Sponsorlu Bağlantılar

yunuslp

Üye
    Konu Sahibi
tonlakazan açığı
arkadaşlar öncelikle verildiyse özürdilerim ben kendi telefonumu tonlakazana üye yaptım ve bir ton seçtim başka bir telefonla kendi numaramı arıyorum ve aramayı cevaplıyorum cevapladıgım an diğer telefondan aramayı bitiriyorum arama süresi 00 saniye olarak geçiyor ve diğer telefondan hiç kontör gitmiyor ve bana tonlakazan kontörleri geliyor

• Beğen
Tepkiler: binnur_, ademoz05 ve yunsago

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Olabilir xD

ilo53

ilo53

Üye
olablr denemk lazm benm bedwm war ztn 1000kntr btmyo. kndmi aryorm arkdslrmnda oluyo qecn ay 90kntr qeldı. hç dokunmdm tonlakzn 360kntrum war

yüko baba

Üye
off ben hiç bişi yapamıom nasıl olcak

MaKaPaKa

MaKaPaKa

Üye
Yha TonLakazanda msj Atınca Ne kadar kntr gdio. Bende CipsinkiLer Varda 10- 15 tane

ademoz05

ademoz05

Üye
saol dostum hiç aklıma gelmemişti bu :D

yapayım bende

ilo53

ilo53

Üye
Bn denedm bna kntr filan qelmdi.

solgun50

solgun50

Üye
iiide zaten aynı numaradan aramada sınır var günlük 3 yada 5 tane aynı numaradan kontör kazanılabiliyo dolayısıyla çok fazla kazanım olmaz...

ademoz05

ademoz05

Üye
dün 22 ARAMA, 7 Kontör dü
bugün 40 ARAMA, 12 kontör

saol kardeşim... Her gün 3 numaradan arama yapıyorum 5 kontör geliyor ortalama. Zaten sınırda o. Böyle giderse ayda 30x5=150 kontör Turkcellden :D

asilist

Üye
bu tonla kazan olayı tam olarak ne oluyor bı bılgı verebılırmısınız ? uyelık falan ıstıyomu :S ? madem beleş kontur var bız nıe eksık oluyoruz :D

solgun50

solgun50

Üye

atlama

atlama

Üye
en fazla 90 kntr kazanılıyor

izmirligenc

izmirligenc

Üye
iyiymis valla trde olmak vardi :d:

byjpngames

Üye
allah razı olsn abicim senden 1367 kontör yaptm süper açık

hayalist

hayalist

Üye
Bu açığı kapattılar sanırım. Artık kazanılamıyor bu yöntemle :(

Düzeltme : Yok açığı kapatmamışlar.. Geçen yaptığımda hesabıma eklenmemişti ama ertesi gün yaptıklarım eklendi. Sorun yok yani.. Kazanmaya devam.. Fakat her aramada 10 kuruş kazanılıyordu, şimdi 3 aramada 20 kuruş kazanılıyor..

ardaaga

Üye
ben yapıyorum ama olmuyo kontrler nezaman yükleniyomu benim bi gün oldu hala gelmedi sizde hemen geliyormu

etkiweb

etkiweb

Üye
her ayın 20 sinde geliyo

ardaaga

Üye
günde aynı numardan kaç kez aranabiliyor bide günde en fazla nekadar kazanılıyor bilgi için tesekkürler

fb43

Üye
kardesim niye böyle seyleri yaziyorsunuz ben bunu coktandir biliyordum ama turkcell simdi bunu ögrenirse acigi aninda kapatir yanlis anlamayin tabi ki herkesin yararlanmasini isterim ama böyle bisey operatörleri uyandirir

apocan13

Üye
Arkadaşım burdaki tonla kazanın açığı degil reklamı önemli verdigi ton reklamından milyarlarca para alıyo zaten o kadarda olsun artık

Takipçi Satın Al

Üst Alt