Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tonlakazan açığı
Sponsorlu Bağlantılar
berkaytunali95
Üye
Araştırmak Lazım
ßy.Shadow
Üye
iyi gibi
appiah200
Üye
slm arkdaslar bn tonla kazana yeni üye oldum da ama ton secemiyorum ton sectiğimde limiti doldurmuş sora deneyin dıyor her denemmde bunu dıyor ne yapabilirm yada secebilecegim bi zaman varmı.. yardımcı olrsanz sewnrmm şimdidn tşklerr
slm arkdaslar bn tonla kazana yeni üye oldum da ama ton secemiyorum ton sectiğimde limiti doldurmuş sora deneyin dıyor her denemmde bunu dıyor ne yapabilirm yada secebilecegim bi zaman varmı.. yardımcı olrsanz sewnrmm şimdidn tşklerr
Bak o sorun bendede var bu site sana tonla kazan müziği veriyo fakat bi sınırları var bunlarda hemen tükeniyo 2 tane reklam mtonu var şuanda yetersiz işte bi kaç reklam müziği daha koysalar alabilcez
Bak o sorun bendede var bu site sana tonla kazan müziği veriyo fakat bi sınırları var bunlarda hemen tükeniyo 2 tane reklam mtonu var şuanda yetersiz işte bi kaç reklam müziği daha koysalar alabilcez
tammdır anlaşıldı bnde zaten dun ton sectim son anda yetiştim son 6 kaldı dıodu sectim hemen gncktrkcell rhtladm şimdi kaznmaya cagrıları almaya cvplamaya basladım her 3 cagrıda 15 kurş alıomşm msj da öle yazıodu
ebruiel
Üye
ya ben de olmuyo ama bu.dün babamın tel inden aradım 3 kere,açıp kapattım hemen.bugün tonlakazandan baktım,aranma sayım 3 ama hiç kazancım yok
cavdarlar
Üye
ben aboneyım ama ton secemiyorum ton secemediğim içinde kontor gelmıyor