TomTom Navi N ve E serisi icin

ceppy

Üye
kardeş n95 8gb e yükledim 3 programıda. hepsini tek tek çalıştırdım en son tomtom a girince bi dünya dönüp duruyor hiçbir işlemde yapılmıyor 2dakkadırda bekliyorum. eksik olan nedir

kardeş program telefon içinde ne kadar yer alıyor

pazzoo

Üye
emegine saglik kardes

face_35

Üye
ne kadar yer kaplıyor ve ücretli mi? bu soruları da cevaplarsanız sevinirim.

Uzaklar_

Üye
programi yukedim.Gayet basarili sekilde aciliyor.Program ucretlimi?Navigasyonu calistirdigimizda internet baglantisi yapiyormu? tesekkurler

Necron43

Üye
Nokia N95/N96/E66 gibi A-GPS var, BT-GPS le ucret olmuyor. NSerie N95/N96 veya ESerie E66 BT+G***s.jar la calicir TomTom 6.020 (tah denemedim). Normal CepT icin BT-GPS olur. BT-GPS ve Tomtom 5 ve 6 denedim ve oluyor. {PN}

kaiser91

Üye
kardes bende kurdum simdi n95b gb var bendede yazilan herseyi yaptim ama tomtomu acinca dunya donup duruyo bi ilerleme yok bi cevap yazsan herkesi aydinlatsan

--------------- Ekleme ---------------

kardes simdide bi turlu gps sinyali bulamiyor nasi yapicaz bi aciklasana

MULAWI

Üye
Arkadşlar ben yükledim her şeyi yazdığı gibi ama en son TomTom u açmaya çalışdımı TIK yok yni proğram açılmıyor... harita olmadığındanmı acaba... indirmekteyim şimdi...

muratrap

Üye
türkiye haritalarında hata var

Necron43

Üye
Türkiye icin Eastern_Europe-Map v608 versionu

selam arkadasim programi telefona kurdum ama tom tom acilmiyor dünya dönüp duruyor baska bir sey yok telefonum n95 nerde heta yaptigimi bilen varsa yardimci olsun bi zahmet simdiden tesekkürler

Necron43

Üye
N95 C yükledisen o hata Yani Cepe yükleme, Hafizakarta yüklencek TOMTOM

sagol kardes yaptim ,cok güzel calisiyor n 95 te, allah razi olsun herkesten artik kaybolmam

kardes bene bu programlar yüklü ama internegps acilmiyor yani sinyal bulamiyorum birsaat arabaninnünde tuttum sinyal yok ama harici antenle hemen sinyali buluyor ve calisiyor.simdi ben intene gps i nasil harikete geciririm lütfen yardim

murat555

Üye
almanya mapi lazim bana yardimci olurmusunuz?

murat kardes arkadas vermis map leri almanya da var

hepsi burda

bmw_64

Üye
arkadaslar önce üc prog kurup ayarlari yapin n 95 icin tomtom gps alicisini secmeniz lazim ben n73e yükledim cok basarili bir program daha sonra türkiye icinde olan eastern europa yada güney avrupa haritasini yüklemeniz lazim bu sürekli dünya dönmesi gecersiz harita dan kaynaklanan bir sorun galiba