- Tomtom Mobile 6

Sponsorlu Bağlantılar

keremerson

keremerson

Üye
brn e65e yukledim ama soru isareti var bu telefona world dosyasi yuklesem acarmi

ACIL YARDIM kardes tesekkurler ellerine saglik ben fransadayim bana gore ancak ben e65de bu programi kuramadim cyebrword diye soru isareti var acmak icin bi proram mi olmali telefonda

bilen varsa yardim lutfen nasil acicam e65de soru isareti cikiyor

DOSTUM BİLSEM YARDIM EDİCEM AMA BİLMİYORUMKİ YAA.. :(

başka programa gerek yokdur bence çünkü olsaydı programı paylaşan arkadaş yazardı yani sölerdi.. nie öle dio acaba.. :bilmem:

KAANFR

Üye
tesekkur ederim yinede bilen varsa lutfen soylesin kafayi yiycem acamadim 3 gundur ugrasiyorm

karadenizli57

Üye
teseküürler dostum

ayned

Üye
mrb arkadaşlar

nokia n95 çalışan tomtom 6 versyonu(hangi versyon) ve harita link olarak veya nerden bulunur konusunda yardımcı olursanız sevinirim

absolutepower

Üye
teşekkürler

ozkurdk

Üye
tesekkurler eline saglik

memolimemoli78

Üye
Arkadas ugrasmis ...
N3250 de ses i ayarlardiktan sonra okey e basinca programdan cikiyo....anlamadim bi türlü

rennfahrer

Üye
tsk ben n76 a denedim soru isari cikdi vede bilinyemen dosya felan diyo benim telde olmadi genede tsk

Spam

Üye
İşime yarabilir gibi.

shield

shield

Üye
teşekkürler

tutcan

Üye
slm bi problem var birlistermek icin hjsplit programina indirdim.ama nasil birlestirecegim.anliyamadim ,ingilizce yazdi icin. yardimci olursaniz cook sevinirim

Silo

Üye
sagol usta :oke::sn:

guvenkaya

guvenkaya

Üye
telefonunuza gps anteni almaniz lazim galiba

angelodelamore

Üye
s.a. arkadaşlar ben bu programı yükledim telefona attım ama telefonda kurmaya çalışırken 'sertifika süresi dolmuş' diye bir hata veriyo. ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaa ?

tetiktr

Üye
s.a. arkadaşlar ben bu programı yükledim telefona attım ama telefonda kurmaya çalışırken 'sertifika süresi dolmuş' diye bir hata veriyo. ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaa ?
TELEFONUN TARİHİNİ GERİ AL MESELA 19.12.2006

omerka

omerka

Üye
danke schön

mustimustich

Üye
nasil birlesim yapilacagini ve nasil yüklenecegi hakkinda yardimci olursaniz sevinirim ...tskler

mustimustich

Üye
lütfen rar sifresini verirmisiniz

harun4554

harun4554

Üye
yok kardes.e65 icinde navigation var.orada gps olmadigi icin cekmiyopr.

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar gps antenne olmassa calismiyor.sadece map denilen(harita)cikiyor.ben almanyadayim cok saglam birsey.tr de yok henuz boyle birsey.ama bilmenizde yarar var.navigation n73,n70 ve serisi icin caliyor.bazi eski modeller icinde oluyor.sybianin sitesinde yaziyor.saygilar

iso58

Üye
Selam Kardesler bu tomtomu yükledim ama bir problem var galiba cünkü programi aciyorum tomtom logosu geliyor ve altinda bir dünya resmi dünüp duruyor bir türlü acilip programi baslatmiyor yarim saat oldu hala dönüyor anlamadim lütfen biri yardim edebilirmi simdiden cok tsk. yardimlariniz icin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt