- Tomtom Mobile 6

Sponsorlu Bağlantılar

aliorhan

aliorhan

Üye
arkadaşım indirdim ama bu hjsplit birleştirme olayı nasıl oluyor bi anlatırsanız iyi olur.bence indirdimeden sonra kurulumu detaylı anlatırsan daha iyi olur.

Necron43

Necron43

Üye
Cep Telefonları Genel >

Navigation=Symbian or Java

Smartphone Navigation Programmlar ve Bilgi orda !

tinminn123

tinminn123

Üye
Bende Denedım Oldu Bu N70 De Calısyor

yigittorun

Üye
beyler bende n958gb var ve ben bu programı telefonuma kurmak istiyorum ancak 1.si çalısırmı 2. türkiye haritası varmı........bütün yazılanları okudum sorun yasamayan yok neredeyse yokmu bunun sorunsuz bir yolu tek parça halinde atabilirmisiniz programı varsada türkiye haritasını

bu_q_ra

Üye
pek yararlanamasam da eline sağlık teşekkürler

aloneathome

Üye
şimdi programı upload eden arkadaşa tşkler emeği için. ama konu üzerine 100 tane soru soran var, ama arkadaş ortalıklarda yok... düşünürücü....

abdullahfalcon

Üye
arkadaslar tomtom one cihazı için türkiyenin yol haritası var mı bana ulaştırabilir misiniz?
bir türlü ulaşamıyorum

abdullahfalcon

Üye
yaaa kardesler bir navigasyon programı lazım yaaa
tomtom one için.............
istanbul haritası o kadar yaaa

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
kesene bereket ne diim ozmn:D

nizam70

Üye
slm arkadaslar bende foruma yeni uye oldum benim de sorunum bu dunya nin durmadan donmesi haritasini yukledim ama surekli donuyor acaba bu isi tam net bisekilde anlatacak bir arkadas
yokmu

nizam70

Üye
Arkadaslar kimseden yardim gelmedi kendi isimizi kendi miz hallettik telefonu guncelleyerek galiba telefonda sorun vardi ondan olmuyordu simdi cok iyi genede herkese cok tesekkurler bu forumdakinlerin bu forum sayesinde epeyce bir bilgi topladik

serserin

Üye
tsekkurler

vurgun66

Üye
Ya usta nasıl kurcağımızı detaylı ya yola gittcem 2 gün sonra yolu hiç bilmiyorum

KacakMazot

KacakMazot

Üye
ooo dunyaaa doner durur sıze gps modulu lazım o olmadan bı ısınıze yaramaz zaten bende yukledım ama turkıye harıtası olmadıgı ıcın bı ısıme yaramıyor eger olurda elınıze gecerse paylasın lutfen :D

nizam70

Üye
gps modulu olmadan da program acilir ve gps alicisi diye bir uyari verir dunyanin surekli donme olayi ise silinen programin arta kalan dosyalarindan kaynaklaniyor telefona ya format atmak yada guncellemek gerekiyor ben gunlerce ugrastim sorunu telefonu guncelleyerek hallettim
birde bu europa kartinin icinde turkiyenin baya bir yolu mevcut koy yollari falan var sadece kapidan kapiya olayi olmuor baska bulunmadigi zaman ise yarar europa karti turkiyede ama baska navigasyonlarin turkiye haritasi var galiba

dogande

Üye
good çok iyi çalışma

havyar

Üye
saol eline sağlık

serincen

Üye
Bu program yaramazzzzzzz

deniz4848

Üye
slm arkdassim haritayi yükledinmi