- Tomtom Mobile 6

Sponsorlu Bağlantılar

ASiK_SHaKeSPeaRe

Üye
    Konu Sahibi
- Tomtom Mobile 6

ARKADASLAR ILK ONCE BELIRTMEK ISTEDIGIM BEN LONDRA KALDIGIM ICIN INGILTERE VE DIGER AVRUPA ULKELERIN HARITALARININ OLDUGU PROGRAMI SATIN ALMISTIM.BELKI ISINE YARAN CIKAR DIYE PAYLASIYORUM.YADA TURKIYE HARITASINIDA BASKA BIR ARKADASIMIZ YUKLER.UPLOAD TAMAMEN BANA AITTIR.PRPGRAM ISE UCRET ODEYIP ALDIGIM PROGRAMDIR.YANI BASKA YERDEN BULUP BURAYA KOYMADIM.

Full UK AND EURO HARITA

ASAGIDAKI TELEFONLAR UYUMLUDUR:
Nokia N71 , N73 , N76 , N77 , N80 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95
E50 , E60 , E61 , E65 , E70 , E90

Pass :

Dosyayi birlistermek icin hjsplit programina ihtiyacaniz var.

• Beğen
Tepkiler: mustafaa58, metin844, kondor22 ve 6 diğerleri

sublieutenant

sublieutenant

Üye
güsel bişeyde benim işime yaramazki... bu konu s60 3rd edition bölümünde olabilirdi.. artı aynısından bi konu daha açmışsın..?siteye katkıların için teşekkürler...:lol

ASiK_SHaKeSPeaRe

Üye
    Konu Sahibi
hangisine acacagimi bilmedigim icin ikisinede actim.bende turkiye icin haritasini ariyorum bulunca onuda yukleyecegim.benim tavsiyem indirin arsivinizde bulunsun.turk haritasi da Upload edilince cok isinize yarayabilir.

emrahant07

Üye
nokia e65'e yukledim tomtom ablemiyle dunya donup duruyor baska bisey olmuyor.yardim lutfen ben nerde yanlis yaptim Allah'im!!!!!!!

polat_gokmen

Üye
harikasın

senibo

Üye
Emek icin tesekkurler.

lyrex

lyrex

Üye
almanyada varmi bu programin icinde?

lyrex

lyrex

Üye
bide bu n70e oluyormu?
baska bir sorum daha: telefonun gps´i lazim degilmi?
yani demek istedigim bildigim göre n71de falan gps yok, onlarda nasil calisiyor?

ama emeye sayg ve payylasim icin cok tehsekürler;)
süpersin kardesim

sersalan

Üye
selam arkadaslar bu programi calistiranlar varmi? emrahant07 arkadasin dedigi dunya donup duruyor diye bir defasinda benimde basima geldi n73 kullaniyorum tom tom yukledim internetten tom tom dosyasini telefonuma kurup actim actiktan sonra dunya donuyor habile donuyor hic durmuyor. bu sorunu cozecek arkadas var mi? bende almanyada kaliyorum arti bu program icin anten siparis ettim acaba antenle ilgisi varmidir dunyanin donusu anteni aramasi anlamina mi geliyor? yoksa bilmiyorum. AMA BU PROGRAMI YUKLEYEN ARKADASA EMEGI ICIN TESEKKURLER YARDIMLARINIZ ICINDE SIMDIDEN TESSEKKURLER.

lyrex

lyrex

Üye
belki telefonda gps olmadigindan olabilir veya gprs, wap wapla baglanmasi lazim onuda ayarlamamisinizdir..
ben kurmadim bilemiyorum, benim telefon cünkü s60v2, v3 degil! onuun icin bilmiyorum ama olabilcekleri söyliyorum;)

ATALAY52

Üye
Arkadaslar aslinda tomtom 5 5.1 5.2 ve tomtom 6 ve 6.2 ***** versiyonlari bende var arti pda icinde elimde var ve elimde tomtom 5 versiyonu icin turkiye haritasi'da var!

simdi tomtom 6 icin Turkiye haritasi henuz yok ama western ve aestern dosyasinda sadece avrupa ile sinirli olan bazi sehirler var misal ederine izmir vs

1-Sorunu olan arkadaslar dunya donuyor diyenler icin aslinda sorun yok sadece biseylerin eksik olduyundan aradiyi programmi bullamadiyindan donuyor misal harita dosyasini bulamiyor o yuzden acilmiyor!

2- egerki tomtomu acdiyinizda dunya veya tomtom pro donuyorsa cep telefonunuz kaldirmiyor tomtommu ozaman tomtom 5 veya 5.2 yukleyin!

Sorunu olan arkadaslara burdan yardimci olmaya calisirim.

Bu ara ben yeni uye oldum Selam arkadaslar

ATALAY52

Üye
belki telefonda gps olmadigindan olabilir veya gprs, wap wapla baglanmasi lazim onuda ayarlamamisinizdir..
ben kurmadim bilemiyorum, benim telefon cünkü s60v2, v3 degil! onuun icin bilmiyorum ama olabilcekleri söyliyorum;)

Gps cihazi olmadiyindan done kalmiyor dunya logosu!
Gps olmaz'sa bile acilmasi gerekiyor sadece acildiyinda ozaman uydu'yu araya durur bulamaz sadece!

programmi calisiyorsa bleuthootu acmaya unutmasinlar ve ilk sefer yapiyorlarsa cep telinden gps cihazla synkronise edin!

arti tomtom 6 sadece s60 tellerin icin misal N73 N95 yeni cikanlar icin. Onceki tip tellerin misal nokia 6600 veya 6630 icin sadece tomtom 5 versiyonu'nu yukleyin! 6yi denemeyin olmaz bosuna emek vermis olursunuz.

Ve symbiaan desteyi olmayan tellerde bu tur pro calismiyor!

sersalan

Üye
slm ATALAY52 arkadas sende 5 lik tomtom varsa yerlestir internete birde seninkini deneyelim n73 kullaniyorum tomtom6 nin uygun olmasi gerekiyordu ama belirtigim gibi dunya donuyor dedigin dogruysa dusuk versionlarinida denemek isterim yardimin icinde simdiden tesekkurler.

ATALAY52

Üye
slm ATALAY52 arkadas sende 5 lik tomtom varsa yerlestir internete birde seninkini deneyelim n73 kullaniyorum tomtom6 nin uygun olmasi gerekiyordu ama belirtigim gibi dunya donuyor dedigin dogruysa dusuk versionlarinida denemek isterim yardimin icinde simdiden tesekkurler.

Serselan arkadas N73 tomtom 6 oluyor ve super calisiyor!
Paylasmak biraz zor dosya cok buyuk 1.7 gb bukadar
buyuk olmasi cok zor paylasilir

Bende N73 var ve tomtom 6.2 super calisiyor!
sizlere sadece suan sorunlarinizla yardimci olabilirim.

essen

Üye
dostum eline saglık cok işime yaradı

meinwelt

Üye
Arkadaslar deneyen varmi calisiyormu?

lyrex

lyrex

Üye
ben denemedim cünki bende gps aleti yok

KAANFR

Üye
brn e65e yukledim ama soru isareti var bu telefona world dosyasi yuklesem acarmi

KAANFR

Üye
ACIL YARDIM kardes tesekkurler ellerine saglik ben fransadayim bana gore ancak ben e65de bu programi kuramadim cyebrword diye soru isareti var acmak icin bi proram mi olmali telefonda

KAANFR

Üye
bilen varsa yardim lutfen nasil acicam e65de soru isareti cikiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt