Tomas Hubocan, Trabzonspor'dan ayrıldığını açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Tomas Hubocan, Trabzonspor'dan ayrıldığını açıkladı
Trabzonspor’un sezonunu değerlendiren Tomas Hubocan, ayrılık haberini ilginç bir şekilde duyurdu: “Avrupa Ligi’ne kalamadık ama bu durum beni endişelendirmiyor çünkü Trabzonspor’la devam etmeyeceğim” dedi.

Sezon başında Marsilya’dan kiralanan ve sözleşmesinde opsiyon maddesi bulunan Trabzonspor’lu Tomas Hubocan, ayrıldığını resmen açıkladı.

Slovak basınına konuşan Hubocan, Trabzonspor ile devam etmeyeceklerini ve yaşanan sürecin tuhaf işlediğini belirterek, “Kulübün yöneticileri opsiyon konusuyla alakalı bana bir bilgilendirme yapmadı. Neden bu opsiyonu kullanmadılar hiçbir bilgim ve fikrim yok. Benim için garip bir durum. Türkiye’de bu işler nasıl ilerliyor bilmiyorum” dedi.

Trabzonspor’da bireysel anlamda nasıl bir sezon geçirdiğini anlatan Hubocan, “Marsilya’da çok fazla oynamamıştım bir sene boyunca, buraya geldiğimde mutlu olabilirdim. Ancak gelir gelmez, teknik direktör değişti. Benim oyun ritmimi bulmam da biraz zaman aldı. Ancak yine de yeterli sayıda maç oynadım. Elbette daha iyi olabilirdim ama tüm bu gelişmelerden sonra yine de iyiydi” diye konuştu.

Trabzonspor’un ligdeki konumunu da değerlendiren 32 yaşındaki oyuncu, “Avrupa Ligi için mücadelemiz vardı ama Fenerbahçe’nin finalde kupayı Akhisar’a kaybetmesi bizi üzdü. Sezonu gelişerek bitirdik. 5. Sırada kalmamız Avrupa Ligi için yeterli olabilecekti aslında. Özellikle ilk 4 sıradaki takımlara çok puan kaybettik. Avrupa Ligi’ne kalmayı başaramadık. Ancak bu durum beni endişelendirmiyor çünkü ben Trabzonspor’la devam etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
339
DiaBLoS
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
471
doctorrr
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
481
scarface006
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
318
Kingmortall
Kingmortall
  • Kilitli
    • Beğen
Cevap
3
Görüntüleme
418
onurca06


Üst Alt