Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Hd App / img / spof Dosyalari Muhteşem oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dengesis

dengesis

Üye
arkadaşım hic birine ugrasmaya gerek yok kiesin eski sürümlerinde oluyordu kiesin ilk cıktıgında mesela
bada 1.2 XXJID Yükleyeceksiniz Spoof İşiyle Uğraşacaksanız

Ben zaten XXJK1 üzerine modifiye yapılmış XXJK2 versiyonunu kullanıyorum. Spoof çalışıyor onunla ilgili problem yok. Kies'in eski versiyonlarında problem var. O da şu Samsung APPS erişim için Kies versiyonunuzu güncelleyin diyor dolayısıyla Samsung APPS arabirimine ulaşıp uygulama yükleyemiyorsun. IOS'daki gibi uygulamaları modifiye edip yükleyebilmek şimdilik mümkün gözükmüyor. Uygulamaları modifiye etmektense Kies'i kandırabilme yoluna gitmek daha mantıklı. Bu iş de tek başına olmuyor biraz çalışma ve takım işi. Sadece düşüncede kalıyor yani.

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
kiese bir bakip haber veririm iyi calismalar

borsanalist

Üye
beyler en son versiyonun da bu sorun yaşanıyor. bekleyin araştırıyoruz. eski firmwareye dönerseniz bunlar çalışır.

kies

Üye
kardeş bunu nasıl yapıyoruz birkez daha anlatırmısın part part indirdim... ve neyin üzerine kuracagız

kies

Üye
neyin üzerine kurulacak bulan var mı? şimdiden teşekkürler..

kies

Üye
kardeş linkler bozuk sanırım bi baksan şimdiden teşekkürler...

aydink_1903

aydink_1903

Üye
1. App/img dosyaları ile Kies üzerinden başka birisinin kurulum yapması şu anki bilgilerimizle imkansız. 4 ayrı tip koruma var ve 3 tanesi çok komplex algoritmalar.
2. Samsung yeni uygulama ve oyunlarının hepsinde ekstra bir koruma önlemi geliştirdi, ve Apps a konulan tüm yeni uygulamalar bu koruma ile geliyor. Yani Spoof yapılabilir bir Firmware de olsanızda yeni uygulama ve oyunlarda Spoof işlemiyor. Yani yeni uygulamalar ve oyunlar için ben Spoof yapılabilir versiyondayım niye Spoof olmuyor veya bunun taşıyıcısı nedir diye sormaya gerek yok

Kolay Gelsin

mehca33

mehca33

Üye
slm arkadaslar ben wave 2 kullanıorum jvjl3 yazılımı kurulu nasıl yukluyebılırım bu oyunu bı acıklıyabılırmısınız sımdıden tskrler

StriqeR

StriqeR

Üye
Edit konusunda sorun yok ama adamlar koruma yapmışlar. Edit ettikten sonra CRC kontrolü yapıyor ve kodlar değiştiği için Hash değerleri uyuşmuyor. Dolayısıyla da hata veriyor. Samsung hesabı için benim bir projem vardı düşündüğüm mesela benim satın aldığım iki uygulamam var senin de var diyelim aynı şekilde benim hesabımdaki uygulamalar senin işine yarıyorsa aynı şekilde benim de yarıyorsa hesapları paylaşma yoluna gidecektim. Sorun sadece şu kredi kartı hesabını sayfam kısmından silmek gerekiyor ne olur ne olmaz. Böylece ne spoof yapmaya ne de app dosyalarını edit etmekle uğraşacaktık. Gerçi baktığın zaman biraz ütopik görünüyor kimse kimseye güvenmiyor haklı olarak. Ayrıca böyle denemek işe yarayacak mı onu da bilmiyorum. Saçma da olabilecek ama aynı zamanda gerçekten işe de yarayabilecek bir düşünce :)

Bir de app dosyasını edit etmeyi denedin mi hiç. Tecrübelerini paylaşabilirsin. http://www.maxicep.com/bada-os/bada-developers-basligi-479650.html böyle bir düşüncem de var. Senin düşüncen ne olur?

Benimle Paylasana bende paylasırım, sorun deil.. Bende oyle bir şey düşünüyodum onun için bi konu bile açacaktım :) Ama oluyormu bende hiç bilmiyorum :\

dengesis

dengesis

Üye
Yarından sonra benim arkadaş Wave 2 getirecek. Wave için satın aldığım uygulamayı bu yöntemle yüklemeyi deneyeceğim. Eğer işe yarasa herkes 5 uygulama satın alsa güven de olursa çok fazla uygulamaya sahip olabilriz. Sonucu burada paylaşırım.

ahmetcans

Üye
Normalde hangi dosyanın üzerine spoof yapıldığını yazardınız hayal kırıklığı yaşadım hangi programın üzerine kurucaz bilinmeyince oyun açılmıyor :( yinede teşekkürler

dengesis

dengesis

Üye
1. App/img dosyaları ile Kies üzerinden başka birisinin kurulum yapması şu anki bilgilerimizle imkansız. 4 ayrı tip koruma var ve 3 tanesi çok komplex algoritmalar.
2. Samsung yeni uygulama ve oyunlarının hepsinde ekstra bir koruma önlemi geliştirdi, ve Apps a konulan tüm yeni uygulamalar bu koruma ile geliyor. Yani Spoof yapılabilir bir Firmware de olsanızda yeni uygulama ve oyunlarda Spoof işlemiyor. Yani yeni uygulamalar ve oyunlar için ben Spoof yapılabilir versiyondayım niye Spoof olmuyor veya bunun taşıyıcısı nedir diye sormaya gerek yok

Kolay Gelsin

Bu complex koruma yöntemlerinden bahsedebilirmisiniz? Temel mantık olarak nasıl çalışıyor. En azından bir anti mantık üretebiliriz.

nefret123456

Üye
Yarından sonra benim arkadaş Wave 2 getirecek. Wave için satın aldığım uygulamayı bu yöntemle yüklemeyi deneyeceğim. Eğer işe yarasa herkes 5 uygulama satın alsa güven de olursa çok fazla uygulamaya sahip olabilriz. Sonucu burada paylaşırım.

aradasım dedıgın sey olmuyor daha once denendı

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
kardeş linkler bozuk sanırım bi baksan şimdiden teşekkürler...

Linklerde hiçbir problem yok çalışıyor

----------Eklendi @ 22:58:49 ---------- Yazıldı @ 22:57:46 ----------

Normalde hangi dosyanın üzerine spoof yapıldığını yazardınız hayal kırıklığı yaşadım hangi programın üzerine kurucaz bilinmeyince oyun açılmıyor :( yinede teşekkürler

Bu Oyunları Orjinal Aldiğim için spof İşleme gercekleştiremedim o yuzden donor soyleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt