asigsasi Üye Konu Sahibi Jan' Alıntı: Tmm kanka bekliyorum Genişletmek için tıkla ... özel mesaj gönderdim niye bakmıyorsun
Murdoc Massaka Üye hocam bunları yükledim çalışıyor güzel de bi sorunla karşılaştım. Menüde bazı simgeler gözükmüyor ve müzik çalar ve galeri açılmıyor. Ne yapmam lazıma
hocam bunları yükledim çalışıyor güzel de bi sorunla karşılaştım. Menüde bazı simgeler gözükmüyor ve müzik çalar ve galeri açılmıyor. Ne yapmam lazıma
asigsasi Üye Konu Sahibi Murdoc Massaka' Alıntı: hocam bunları yükledim çalışıyor güzel de bi sorunla karşılaştım. Menüde bazı simgeler gözükmüyor ve müzik çalar ve galeri açılmıyor. Ne yapmam lazıma Genişletmek için tıkla ... simgelerin gözükmeme nedeni joshlog mod yaparken mifleri eksik kopyalamış olabilirsin tekrar dene yine simgeler gözükmez ise başka tema kullan 2. sorunun ile bu konu ararsın da bir alaka yok
Murdoc Massaka' Alıntı: hocam bunları yükledim çalışıyor güzel de bi sorunla karşılaştım. Menüde bazı simgeler gözükmüyor ve müzik çalar ve galeri açılmıyor. Ne yapmam lazıma Genişletmek için tıkla ... simgelerin gözükmeme nedeni joshlog mod yaparken mifleri eksik kopyalamış olabilirsin tekrar dene yine simgeler gözükmez ise başka tema kullan 2. sorunun ile bu konu ararsın da bir alaka yok
Eduardo58 Üye StranqeR' Alıntı: Çok yardımcı oldu kendisine teşekkürler. Metro 2 Teması ile şu hale geldi : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/URL] Genişletmek için tıkla ... Yazı tipinin ismi ne?
StranqeR' Alıntı: Çok yardımcı oldu kendisine teşekkürler. Metro 2 Teması ile şu hale geldi : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/URL] Genişletmek için tıkla ... Yazı tipinin ismi ne?
Eduardo58 Üye gckcck' Alıntı: abi joshlog modun linkini verirmisin bulamadim Genişletmek için tıkla ... Bugun de her yerden ciktim Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep
gckcck' Alıntı: abi joshlog modun linkini verirmisin bulamadim Genişletmek için tıkla ... Bugun de her yerden ciktim Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep
Marco Laren Üye abi joshlog u yaptım bunu yaptım ama olmuyor ya hicbirseyi hatasız yaptım telefonum 500 yardımcı olurmusunuz
abi joshlog u yaptım bunu yaptım ama olmuyor ya hicbirseyi hatasız yaptım telefonum 500 yardımcı olurmusunuz
asigsasi Üye Konu Sahibi gckcck' Alıntı: abi joshlog u yaptım bunu yaptım ama olmuyor ya hicbirseyi hatasız yaptım telefonum 500 yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... joshlog modu eksik veya hatalı yapmış olabilirsin tekrar gözden geçirin
gckcck' Alıntı: abi joshlog u yaptım bunu yaptım ama olmuyor ya hicbirseyi hatasız yaptım telefonum 500 yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... joshlog modu eksik veya hatalı yapmış olabilirsin tekrar gözden geçirin
Marco Laren Üye asigsasi' Alıntı: joshlog modu eksik veya hatalı yapmış olabilirsin tekrar gözden geçirin Genişletmek için tıkla ... abi iki defa telefona hard format attim bircok kezde tekrar denedim yine olmadi
asigsasi' Alıntı: joshlog modu eksik veya hatalı yapmış olabilirsin tekrar gözden geçirin Genişletmek için tıkla ... abi iki defa telefona hard format attim bircok kezde tekrar denedim yine olmadi
asigsasi Üye Konu Sahibi gckcck' Alıntı: abi iki defa telefona hard format attim bircok kezde tekrar denedim yine olmadi Genişletmek için tıkla ... alttaki dosyası kullan c sys bin içine at https://www.maxicep.com/forum/attachments/e-icin_sys-zip.165359/ sonra z resource apps içindeki mifleri e resource apps içine at
gckcck' Alıntı: abi iki defa telefona hard format attim bircok kezde tekrar denedim yine olmadi Genişletmek için tıkla ... alttaki dosyası kullan c sys bin içine at https://www.maxicep.com/forum/attachments/e-icin_sys-zip.165359/ sonra z resource apps içindeki mifleri e resource apps içine at
Marco Laren Üye tm yaptim onuda hala olmadi aman neyse sizide bosuna yordum galiba olmuyacak ozr dilerim
asigsasi Üye Konu Sahibi gckcck' Alıntı: tm yaptim onuda hala olmadi aman neyse sizide bosuna yordum galiba olmuyacak ozr dilerim Genişletmek için tıkla ... tüm symbian^3 telefonlar joshlog modu uygulanır mutlaka eksik yaptığın bir nokta var
gckcck' Alıntı: tm yaptim onuda hala olmadi aman neyse sizide bosuna yordum galiba olmuyacak ozr dilerim Genişletmek için tıkla ... tüm symbian^3 telefonlar joshlog modu uygulanır mutlaka eksik yaptığın bir nokta var
asigsasi Üye Konu Sahibi gckcck' Alıntı: simdi bidaha deneyecegim sonucu belirtirim birazdan Genişletmek için tıkla ... önce c sys bin içindeki eski aknlcon.dll dosyasının adını değiştir sonra yukarıdaki işlemi tekrar et
gckcck' Alıntı: simdi bidaha deneyecegim sonucu belirtirim birazdan Genişletmek için tıkla ... önce c sys bin içindeki eski aknlcon.dll dosyasının adını değiştir sonra yukarıdaki işlemi tekrar et
Marco Laren Üye 364 tane edit: denedim yine olmadi refresh i denedim simdi bide fp2 yi deneycem Son düzenleme: 3 Nis 2015
@Safak Üye gckcck' Alıntı: 364 tane edit: denedim yine olmadi refresh i denedim simdi bide fp2 yi deneycem Genişletmek için tıkla ... benim tel nokia 500 ne kadar denesemde olmadi refreshi
gckcck' Alıntı: 364 tane edit: denedim yine olmadi refresh i denedim simdi bide fp2 yi deneycem Genişletmek için tıkla ... benim tel nokia 500 ne kadar denesemde olmadi refreshi