ayrıca azeri itimai tv ide maçları bundan sonra verirse hotbirtteki yayını izleyin çünkü türksatta şifre verirler.Bundan sonra maçla5ı veren kanalları paylaşöaya devam edeceğim fırsat olursa
cins nedir neta 1080 mi.onda biss 20 hanelidir.hatırladığım kadarıyla;başka modelse hemen yazın
0 ve SAT tuşuna peş peşe bas karşına gelen CAS menüsünden en alttaki b..s bölümüne ok de karşına gelen tabloya tekrar ok de karşına gelen tabloya elindekikeyleri gir dikkat yedi ve sekizinci girme birde yirmisekizden sonraki girmezsen seyredersin ( elinizdeki netanın modelini bilmediğim için 1080 e göre anlattım )eğer cıhazında bıs sıstemini görmezse cıhazın daki program eskı programdır.cıhazın modeline göre yeni emu programını yuklesen CAS bölümünde BİSS sistemi eklenecek.
17 yaşındayım ama herşeyi bilirim.yardımcı olmayı severim. Arkadaşlar makinenin modeli de yazarsanız seviniirim
cihazım yumatu MX700,bu cihaza biss dediğiniz şey girilebiliyormu?girilebiliyorsa nasıl girebileceğimi söyleyebilecek birisi varmı acaba?
Sorumu açık bi şekilde yazdım, cevabında açık olmasını rica ediyorum..Şimdiden teşekkürler
animar kardeşim şu biss olayı şu: şimdi kanallar şifre katarlar ya, aslında yayın kodlarını değiştirirler.bunlarnagravisyon,biss irdeto, vs.dir.tnt ise biss.yani yayın kodunu değiştirirsen şifre kalkar
iyi akşamlar..Ya bende korax Kx-15100 FTA var biss girme yerinide bir türlü bulamadım ya da herhangi şifre girme yerini. Eğer aydınlatırsanız memnun olurum