TL Yükleyince param gider mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
TL Yükleyince param gider mi?
arkadaşlar 1 ay önce hattıma 12 tl yükletmiştim ve turkcellden bedava 60 dk konuşma ve 180 sms geldi.bugun saat 10.30da bir sms geldi surpriz kampanyasi kapsamindaki bedavalarinizin kullanim suresi dolmustur diye.hattımda 0.10 tl var.2 tane sms yolladım birisine.1. sms sorunsuz gitti.2. sms ilk etapta yollanmadı tekrar dene dedim bu sefer gitti.acaba tl yüklettiğimde alırlar mı benden bu smslerin parasını :) yoksa almazlar mı? bu arada avanstl servisi kapalı hattımda.ve birde mesajim iletilmistir değil mi cevap gelmedide :s

Mert045

Mert045

Üye
Yok almazlar.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
mesajımıda almıştır umarım gönderildi yazdı ama :s

Mert045

Mert045

Üye
almıştır.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.

place3461

place3461

Üye
alır arkadaşım alır bu turkcell sade değil tüm operatörler alır..bana mesaj geldi size özel 9 tlye 1gb internet diye nalet olsun gidip 12 tl yükledim en az 10 tl yok 12 tl! Girsin bir tarafınıza 12 tl bırakın millet istediği kadar yüklesin! Sonra şu 1 gb üyeliği için mesaj atacakken bana mesajlar üstüne mesaj gelmez mi ! Yok efendim her yöne 60 dakika hesabınıza yüklenmiştir diye! Ulan lanet operatör ben senden dakika mi isterdim deyip bastım küfürü! Bu bana yaptığı daha önceki sayamadigim kazıklardan bir tanesi dahaydı sağol turkcel çok yaşa yasa yasa da millet senlen bağlansın kazığa!

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
alır arkadaşım alır bu turkcell sade değil tüm operatörler alır..bana mesaj geldi size özel 9 tlye 1gb internet diye nalet olsun gidip 12 tl yükledim en az 10 tl yok 12 tl! Girsin bir tarafınıza 12 tl bırakın millet istediği kadar yüklesin! Sonra şu 1 gb üyeliği için mesaj atacakken bana mesajlar üstüne mesaj gelmez mi ! Yok efendim her yöne 60 dakika hesabınıza yüklenmiştir diye! Ulan lanet operatör ben senden dakika mi isterdim deyip bastım küfürü! Bu bana yaptığı daha önceki sayamadigim kazıklardan bir tanesi dahaydı sağol turkcel çok yaşa yasa yasa da millet senlen bağlansın kazığa!
:) :) haklısın sahiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...