Tizen OS Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
içerden bilgileri aldım meegonun devamı niteliğinde fakat samsung un içinden çıkamayacağı şekilde bir anlaşma yapıldı ve biraz meego bada birleşimi olucak ben bunun haberinib 2 ay önceden almıştım fakat meego olarak ama kısmet tizen os aymış ayrıca ilerde çok büyük süprizler görebiliriz artık açık kaynak ile kapaşı kaynak savaşları başlıyacak da diyebilirim

Kaldınız mı Samsung'a Nokia MeeGo derken, bari iPhone çakması demeyin artık :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
biri hala yorumlarımı okuyor neyse ayrıca samsung a düşmeyede bilirim içerden bilgileri aldım kısmının neyini anlamadın ki inanmayan olursa meego bölümünde 2 ay öncesinde samsung un meegoya geçtiğini zaten yazmıştım yani intel-sam ortaklığı olucaktı bu tizenle oldu neyse

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ne kadar çok işletim sistemi o kadar rekabet; ne kadar rekabet o kadar başarı. Buyursun gelsin bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
pRime.

pRime.

Üye
Bada 3 bu olacak sanırım. Bu arada Hakan samsung touch wiz gibi çakma arayüzü yerine harmattan arayüzü gibi özgün bir arayüz kullanır, nokia, htc kalitesinde telefonlar üretmeye başlarsa neden olmasın? Alırım tabi. :)

----------Eklendi @ 23:06:37 ---------- Yazıldı @ 23:03:04 ----------

haltie

haltie

Üye
Arkadaşlar bahsedilen konu mobil cihazlardaki işletim sistemleri.Ama siz baya baya memleket meselesi haline dönüştürmüşsünüz ve hoş olmayan konuşmalar geçmiş.Ceza ve uyarı almak istemiyorsanız konularla alakasız tartışma çıkarabilecek mesajlardan kaçının.Ya da birbirinize illa ki kapak yapıp laf döşemek istiyorsanız bunu msn adreslerini alarak yapabilirsiniz forum içerisinde bunu yapmak yasak çünkü:)
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt