Tizen işletim sistemli Galaxy S3, WiFi sertifikasında ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
Tizen işletim sistemli Galaxy S3, WiFi sertifikasında ortaya çıktı

Samsung'un Tizen OS yüklü ilk cihazlarını 2013 yılının başlarına ertelediği gündeme gelmişti. Ancak firmanın WiFi sertifikası başvurusunda Tizen yüklü bir Galaxy S3 varyantı hazırladığı ortaya çıktı.Başvuruda GT-I9300_TIZEN şeklinde bir tanımlama yapılmış. Bu da modelin Tizen işletim sistemi yüklü olduğunu gösteriyor.Cihazın satışa sunulup sunulmayacağı belirsiz. Ancak WiFi Birliği'nin önemli standartlarını sunacağı görülüyor. Daha yüksek kalitede bağlantı imkanı sunan çift bant WiFi, multimedya içeriğini kablosuz olarak aktarmayı sağlayan Miracast standardı, uyumlu hotspot noktalarına otomatik olarak bağlanmayı sağlayan Passpoint teknolojisi, WiFi Direct bunlardan bazıları.Belge Samsung'un üst seviye donanımlarda Tizen işletim sistemini denediğini gösteriyor. Bunun anlamı ilk cihazların orta-üst segmente hitap edecek akıllı telefonlar olması olabilir. Tizen işletim sisteminin yüksek donanımlı cihazlarla desteklenmesi takipçilerini oldukça heyecanlandıracaktır.

badmus

badmus

Üye
:hmmm hadi hayirlisi

haber icin :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bekleyip göreceğiz.

Haber için :tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Olay Tizenli bir cihazın gelmesi değil bence, tizenin marketi varmı? genel anlamda biz kullanıcıların sorun ve arzularımızdan biriside market/uygulama/oyun konusudur :) birde arayüz kullanışlı oluşudur :oke:

Samsung umarım tizenle bir stratejik hata yapmaz, tizenle gelen bir cihazla tizenin gelişmesi iyi olur, lâkin bunun marketiydi onuydu bunuydu vs vs biraz sıkıntı olacaktır kendi görüşüm :bilmm

+haber için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: alaStar
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Olay Tizenli bir cihazın gelmesi değil bence, tizenin marketi varmı? genel anlamda biz kullanıcıların sorun ve arzularımızdan biriside market/uygulama/oyun konusudur :) birde arayüz kullanışlı oluşudur :oke:

Samsung umarım tizenle bir stratejik hata yapmaz, tizenle gelen bir cihazla tizenin gelişmesi iyi olur, lâkin bunun marketiydi onuydu bunuydu vs vs biraz sıkıntı olacaktır kendi görüşüm :bilmm

Tizen in android oyun ve uygulamarını çalıştıracağı söyleniyor.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Tizen in android oyun ve uygulamarını çalıştıracağı söyleniyor.

Haaa öyleyse ben susarım :sır: ama hani şöyle izah edeyim örn;

biz symbian ^3 işletim sistemli cihaz kullanıcısı olarak android bir oyun/uygulamayı symbian ^3 için portlanmasını talep ediyoruz ya!

Tizen android oyun/uygulamalarını port vb zahmetler olmadan apk formatında çalıştıracaksa kasma vb sorunlar olmadan bünyesince çalıştıracaksa işte o zaman alınır ve de süper bi durum olur piyasada :oke: :alkis

SwiftKey3

Üye
şimdi gençler bu tizenin olayı meegonun çok daha iyi bir teknolojiyle ve çok daha iyi bir hali olarak piyasaya sürülmesi. android ve ios geliştiricileri uygulamalarını çok kolay bi şekilde tizene portlayabilcekler

komando04

komando04

Üye
teşekkürler

___kaptan___

___kaptan___

Üye
şimdi gençler bu tizenin olayı meegonun çok daha iyi bir teknolojiyle ve çok daha iyi bir hali olarak piyasaya sürülmesi. android ve ios geliştiricileri uygulamalarını çok kolay bi şekilde tizene portlayabilcekler

İşte o zaman süper olur :eller:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

- - - Eklendi - - -

:rica:

saruman_me

saruman_me

Üye
umarım buda bada gibi olmaz..:tşk:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
umarım buda bada gibi olmaz..:tşk:
:rica: bada gibi bir kenara atılacağını sanmam bu sistemin ; sonuçta meego nun devamı ve daha da geliştirilmiş i olduğunu düşünüyorum . samsung bu işin peşini bıraksa bile ; geliştiriciler n9 da calıştıkları gibi çalışıp tizen için güzel şeyler yapabilir :oke: sonuçta meego gibi linux alt yapısını kullamakta tizen sistemi , her türlü gelişecektir merak etmeyin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt