Tivibu uygulaması geldi

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Tivibu uygulaması geldi
Markette indirebilirsiniz hadi hayırlısı

ardacumhur

ardacumhur

Üye

acoustic

acoustic

Üye
Sanırım sadece Nokia için

IVI-Elia

Üye
galiba :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8 için yüklüyorum şimdi:) Ücretsiz uygulama.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: paylaşım için

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Heyecandan link vermeyi unutmuşum kusura bakmayın arkadaşlar neyse kardeşimiz linki vermiş hadi hayırlısı

alasulumurat

alasulumurat

Üye
İşte bu çok iyi haber. Evde Tivivu kullanıyorum ve yanında bedava mobil aboneliğim var. Artık mobilden de TV izleyebileceğin. :)

alical33

alical33

Üye
mobil abonelik fiyatları ne durumda bilen varmı :D

alical33

alical33

Üye

Aylık 3,90:

peki izlerken ayrıyeten data ücretide alıyormu acaba yani internet paketi olmadan da izlenebiliyormu turkcell in mobil tv si öyleydi mesela

Duran.Y

Duran.Y

Üye
peki izlerken ayrıyeten data ücretide alıyormu acaba yani internet paketi olmadan da izlenebiliyormu turkcell in mobil tv si öyleydi mesela

Data ücretini operatör alır, izleme hakkını veriyo sadece tivibu. Wifi üzerinden izlersen sıkıntı yok ama hat üzerinden erişim sağlarsan normal internet paketinde ki mb'lardan kullanır.

ademoz05

ademoz05

Üye

valla hocam o konuda turkcell 1 numara. windows phonede kullanilmiyor diye, wp telefon alamiyorum.

alical33

alical33

Üye
valla hocam o konuda turkcell 1 numara. windows phonede kullanilmiyor diye, wp telefon alamiyorum.

ben mail attım turkcelle wp8 için mobil tv nezaman çıkacak mağazada turkcell market diye bölüm açıldı ama 1aydan fazladır aynı uygulamalar var dedim en yakın zamanda çıkaracaz dediler bekliyoruz bakalım :)

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
şifremi yazdığımda; tivibu servislerine erişilemiyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz hatasını alıyorum

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
uyelık vardı iyi oldu :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici