TiviBu Uydu Alıcısı Yazılımı

Sponsorlu Bağlantılar

Arsfid

Arsfid

Üye
    Konu Sahibi
TiviBu Uydu Alıcısı Yazılımı
Canlar merhaba. Bu Tivibu airties cihazı İnternetsiz kullanma imkanı yok mu? İnterneti kapattırdığımız için faklı bir işlem yapamıyoruz flaş bellek desteği var ama İnternet olmadığı için ekrana hata yazısı geliyor ilerisine gitmeye izin vermiyor. Farklı yazılım falan atılır mı?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136

iizzz

iizzz

Üye
Tivibu.bu cihazlar internetle calışır.internet gitimi cöp.yazılım yok.

• Beğen
Tepkiler: Arsfid
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Uydu alıcılarına yazılım atan, profesyonel kullanıcılara bir göster veya sor istersen, sonra çöpe atarsın.

• Beğen
Tepkiler: Arsfid
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Canlar merhaba. Bu Tivibu airties cihazı İnternetsiz kullanma imkanı yok mu? İnterneti kapattırdığımız için faklı bir işlem yapamıyoruz flaş bellek desteği var ama İnternet olmadığı için ekrana hata yazısı geliyor ilerisine gitmeye izin vermiyor. Farklı yazılım falan atılır mı?
Tivibu iptv box internet hattınızda tivibu iptv için açılmış ayrı bir port üzerinden veri çekerek internet kotanızı etkilemeden çalışır,interneti iptal ettirip bu kutuyu sizden almadılarsa bir işinize yaramaz:)

franklinda

franklinda

Üye
Bildiğim kadarıyla tivibu aboneliği paket hediyeleri hariç ücretli bir servis ki o hediyeler de sınırlı süreli oluyor abonelik sonlaninca cihazı teslim etmeyi taahhüt ediyorsun net kesilmiş tivibu aboneliği aktif kalmış olabilir kontrol edin ve iptal ettirin kutuyu teslim alırlar :O
Bildiğim kadarıyla tivibu aboneliği paket hediyeleri hariç ücretli bir servis ki o hediyeler de sınırlı süreli oluyor abonelik sonlaninca cihazı teslim etmeyi taahhüt ediyorsun net kesilmiş tivibu aboneliği aktif kalmış olabilir kontrol edin ve iptal ettirin kutuyu teslim alırlar :O

Arsfid

Arsfid

Üye
    Konu Sahibi
Tivibu iptv box internet hattınızda tivibu iptv için açılmış ayrı bir port üzerinden veri çekerek internet kotanızı etkilemeden çalışır,interneti iptal ettirip bu kutuyu sizden almadılarsa bir işinize yaramaz:)
İnterneti kapattırdık dediğim gibi başka hatta yok malesef bana kar olan 2 tane sıfır modem ve tvbu kutusu oldu. Benim asın öğrenmek ve yapmak istediğim şey tvbu kutusu medya (usb) takılıp izleniyor bende benim odadaki televizyona bağlayıp flaş bellek takıp film vs izlemek istiyorum ama maalesef olmuyor sebebi ise bağlantı yok hatası ekranından çıkış yapıp herhangi bir yere girişe izin vermemesi
Y
yok @franklinda konrol ettim hiç bir abonelik yok. Cihaz ücretsiz bana kaldı

Üst Alt