Titreşim ve Ses Sorunu (E72)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demirkirpi

Üye
    Konu Sahibi
Titreşim ve Ses Sorunu (E72)
Arkadaşlar iyi akşamlar;
Dün akşam telefonuma (E72) son yazılımını yükledim. Yüklendiğinden beri ne titreşimi çalışıyor ne de genel seçeneğinde zil sesi duyuluyor. Mesaj attığımda yollandı bip'i ve iletildi uyarı sesi çıkıyor ama mesaj geldiğinde ya da arandığımda ne bir ses ne bir titreşim duyuluyor. Yardım edebilecek birisi var mı? Şimdiden teşekkürler :)

alkan_777

Üye
aynı sorun bendede war ama sadece mesajda ... ayarlara herseye baktım fakat bısı yok :S

ali9100

Üye
aynı sorun bende de var. bu sorun nedense anlayamadığım şekilde mesaj hafızasını temizlediğimde düzeliyordu. mesela 1 aydır ses geliyordu. fakat şimdi mesaj hafızası doldoğundan mıdır nedir yine gelmemeye başladı. başka bir çözüm bulan arkadaş varsa paylaşırsa seviniriz

demirkirpi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben mesajları da sildim ama o da işe yaramıyor düzelmedi. Servise yollamak istemiyorum allak bullak ediyorlar telefonu sonra. Yardım edecek birileri var mı ?

ali9100

Üye
şöyle sorunu hallettim. msjları komple boşaltıp bi klasöre taşıdım yine sorun düzelmedi(2500 msj heralde telefonu kastırıyor olsa gerek). sonra ayarlar-genelden-orij.tel ayarlarına geri yükledim. mesaj sesi ve titreşimde şu an hiç bir sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt