Tişörtünüzle davul çalın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Tişörtünüzle davul çalın!




Ritim tutmayı seviyorsanız tam size göre..




Üstelik sadece davul değil, Electronic Drum Kit Shirt ile bir bateristin tüm donanımını üzerinizde taşıyabilirsiniz. İşte bu ilginç ürünün ayrıntıları.
Ritim tutmayı seviyor musunuz? Electronic Drum Kit Shirt ile, kendi davul takımınızı "üzerinizde" taşıyabilirsiniz. Belirli noktalarına hafifçe vurduğunuzda içerdiği hoparlörlerden 7 farklı bateri sesi çıkarabilen bu tişörtün ses seviyesini de ayarlamanız mümkün. 4 adet ince AAA pille çalışan Electronic Drum Kit Shirt'ün pil ünitesi ve hoparlörleri baskının yanındaki gizli cepte konumlandırılmış. Siyah renkte üretilen tişört, 29,99 dolardan satılıyor.
 


dreamboys69

dreamboys69

Üye
Siz de internet olmadan yapamayanlardansanız, buna bayılacaksınız. Bu t-shirt ile siz ve tüm dünya “orada kablosuz internet var mı?” öğrenebilecek. Tişörtün önündeki ışıklı barlar, kablosuz internet seviyesine göre, dinamik bir şekilde değişiyor. Zekice di mi?

;) "bu t-shirt kablosuz ağ bağlantılarını algılıyormuş,hatta sinyalin şiddetini bile..wi-fi'nin günlük yaşamda oldukça yaygınlaştığı düşünülürse oldukça yararlı bir çalışma olmuş aslında.4 ince pille çalışıyor ve yıkanabiliyormuş"
Bu tişört ile donanımlı olduğunuz sürece, Laptop’unuzu sağda solda açıp internet var mı diye test etmenize gerek kalmıyor. İstediğiniz her yere giyebilirsiniz – Star Bucks gibi kahve dükkanlarına, hava limanlarına veya otellere, şeçenekler çok... Eğer siz de bizim gibi internette sörf yapmayı hayatınızın bir parçası olarak kabul ettiyseniz, bu tişört kendinizi ve arkadaşlarınızı eğlendirmek için eşisiz bir seyahat dostu. Sadece göğüsünüzde bakarak sinyal seviyesini kontrol edin ve internete bağlanın!



Kullanıcıların Mutlu Anları ;)


Bilmeniz gerekenler:

• 100% cotton kumaş
• Yıkamadan önce batarya ve kablosunu sökün.
• Kuru Temizleme ve elde yıkama öneriyoruz.
• Paneli sıkmayın ve ütülemeyin.
• Çalıştırmak için 4 x AAA ince kalem pil gerekir.



 
dreamgirls

dreamgirls

Üye
way be :coold::ehe
 
D3N1Z

D3N1Z

Üye
hll ya cok iyi bi sey ya
 

Solamente

Üye
şakamı bu :allalla:
 
c3r3n

c3r3n

Üye
hımmmm :10numara:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt