messi_10 Üye N95 8gb ta kopuyo ilk bsta grafikler gözükmüyor ama rastgele ilerledim 5 saniye falan sonra geldi rahat çalışıyor.
N95 8gb ta kopuyo ilk bsta grafikler gözükmüyor ama rastgele ilerledim 5 saniye falan sonra geldi rahat çalışıyor.
habbuj Üye Konu Sahibi kingmor' Alıntı: n73 e olurmuu Genişletmek için tıkla ... zaten n73 vb. telefonlar için...
bjkaan57 Üye çıkan sesten kulaklarım sağır oldu. sesi kapatmama rağmen ses hala gitmedi. dil ekranı geliyor ama seçim yapılamıyor. her tuşu teker teker denedim. E71 tel.
çıkan sesten kulaklarım sağır oldu. sesi kapatmama rağmen ses hala gitmedi. dil ekranı geliyor ama seçim yapılamıyor. her tuşu teker teker denedim. E71 tel.
maydinmaydin Üye C5 te de aynı şey oluyor. sesi kısabildim ancak dil seçeneğinden sonra oyuna girmiyor. kaldırdım bende rahatladım telefon da )
C5 te de aynı şey oluyor. sesi kısabildim ancak dil seçeneğinden sonra oyuna girmiyor. kaldırdım bende rahatladım telefon da )
casusrobot Üye elimde düz n95 var hacklı oyunu oynayamıyorum sen bu ekran görüntüsünü nasıl aldın tır gözükmüyor ve oyun sesi kesik kesik geliyor yani oynanmıyor
elimde düz n95 var hacklı oyunu oynayamıyorum sen bu ekran görüntüsünü nasıl aldın tır gözükmüyor ve oyun sesi kesik kesik geliyor yani oynanmıyor