TIR Gelin Arbası Oldu (Keyifli Haberler)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
TIR Gelin Arbası Oldu (Keyifli Haberler)

TIR gelin arabası oldu

Karaman'da, dünyaevine giren Pilot Yüzbaşı Özgür Ciritbeyi (28) ile Arzu Çağlar (25) TIR'ı süsleyip gelin arabası yaptı. Nikahın ardından TIR'la kent sokaklarında gezen gelinle damadı çevredekiler şaşkınlıkla izledi.

Pilot Yüzbaşı Özgür Ciritbeyi ile Arzu Çağlar Yunusemre Nikah Salonu'nda, Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk'ün kıydığı nikahla evlendi. Çift, nikah töreninin ardından, gelin arabası olarak süslenen, arkadaşlarının kullandığı dorsesiz TIR'a binerek kent sokaklarında tur attı. Çevredekiler, süslenmiş TIR'la tur atan gelinle damadı şaşkınlıkla izledi.

TIR'ı gelin arabası yapma fikrinin eşinden çıktığını söyleyen Özgür Ciritbeyi, "Arzu böyle bir şey düşündüğünü söyledi ben de kabul ettim. Bir yakınımıza ait TIR'ı süsleyerek gelin arabası yaptık" dedi. Arzu Ciritbeyi ise, "Genelde gelin arabası olarak otomobil, fayton gibi araçlar kullanılıyor. Değişiklik olsun diye TIR'a binmek, heyecan yaşamak istedim" diye konuştu.

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
helal olsun ne deyım kı baska:D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Güzel Olmuş:)...

omayra

Üye
tırainmenin nesiheyecanlı anlamadım :bilmm

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
yakında trenlerı gemılerı ve ucaklarıda gelın ve sunnet arabası yaparlar

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Tşk nazy balayınıda tırda yaparlar kesin yatağıda geniştir yüksek tavan daf ideal :ehe:ehe

c3r3n

c3r3n

Üye
allah akıl fikir versin.farklı olacağız derken rezil oluyorlar...

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Niye olmasın yurt dışında denizin altında evlilik oluyorda tırda neden olmasın :ehe:ehe

keremerson

keremerson

Üye
Biraz abartmışlar sanırım :) :islik

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
gelin arabasi dikkat çeksin diye süslenir bu da amaca fazlasiyla hizmet edio daha fazla dikkat çekemezdi yani :D

delrico

delrico

Emekli Yönetici
vay beeeeeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...