Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tipo ve Tofaş
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papababa
Üye
Konu Sahibi
Tipo ve Tofaş
Not: Bir zamanlarin aslanları : Dogan-Şahin-Tipo....
Doğuş Pertez
Admin
Güzel modifiyeler.
Doğan
Üye
ben tipoyada bindim şahine şu an biniyorum Ama tipo müthiş yaa tek kelimeyle süper bi araç ama 1.6 ie leri için konusuyorum 2.0 zapedilemiyor.. zaten fabrikadan çıkısından modiifiyeli süepr bi araç
ben tipoyada bindim şahine şu an biniyorum Ama tipo müthiş yaa tek kelimeyle süper bi araç ama 1.6 ie leri için konusuyorum 2.0 zapedilemiyor.. zaten fabrikadan çıkısından modiifiyeli süepr bi araç
Ben de doganı 1 sene önce sattim şuan tipo kullanıyorum ama
dogandan aldımgım zevkı tipodan alamadım nedenıde devrilmeriskinin olmasi
tabi resimdeki kadar faça yapamadık nedenı beli o'faca parasina bir arabada olur...
Doğan
Üye
Ben de doganı 1 sene önce sattim şuan tipo kullanıyorum ama
dogandan aldımgım zevkı tipodan alamadım nedenıde devrilmeriskinin olmasi :D
tabi resimdeki kadar faça yapamadık nedenı beli o'faca parasina bir arabada olur...:D[/QUOTE' Alıntı:
hmm tabiki tofaşu'ın zevki çok farklı 2. vitesi yeter arka çekiş olması yter...
evet arka çekiş te önemli neticede üzünkasa ve arkaçekış yarışlara katılmayacaksan tabı artislik hareketler için avantaj...
rbatu
Üye
Bızım Tofaş 4.Vitesde 180 Vuruyordu 5.Vitesi İstemıyordu Lastikler Artık Slick Lastık Oldu Dogandan Başka Araba Tanımam 1.6 V-tc motoru koyupta 600Hp Yapanlar Yenı C6 Corvette 5.0 Motoru Koyanlar Var