Tipo ve Tofaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papababa

papababa

Üye
    Konu Sahibi
Tipo ve Tofaş
Not: Bir zamanlarin aslanları : Dogan-Şahin-Tipo....

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Güzel modifiyeler.

Doğan

Üye
ben tipoyada bindim şahine şu an biniyorum :D Ama tipo müthiş yaa tek kelimeyle süper bi araç :) ama 1.6 ie leri için konusuyorum 2.0 zapedilemiyor.. zaten fabrikadan çıkısından modiifiyeli süepr bi araç :oke:

papababa

papababa

Üye
    Konu Sahibi
Güzel modifiyeler.

evet fenasayılmaz...

--------------- Ekleme ---------------

ben tipoyada bindim şahine şu an biniyorum :D Ama tipo müthiş yaa tek kelimeyle süper bi araç :) ama 1.6 ie leri için konusuyorum 2.0 zapedilemiyor.. zaten fabrikadan çıkısından modiifiyeli süepr bi araç :oke:

Ben de doganı 1 sene önce sattim şuan tipo kullanıyorum ama
dogandan aldımgım zevkı tipodan alamadım nedenıde devrilmeriskinin olmasi :D
tabi resimdeki kadar faça yapamadık nedenı beli o'faca parasina bir arabada olur...:D

Doğan

Üye
Ben de doganı 1 sene önce sattim şuan tipo kullanıyorum ama dogandan aldımgım zevkı tipodan alamadım nedenıde devrilmeriskinin olmasi :D tabi resimdeki kadar faça yapamadık nedenı beli o'faca parasina bir arabada olur...:D[/QUOTE' Alıntı:
hmm tabiki tofaşu'ın zevki çok farklı 2. vitesi yeter ;) arka çekiş olması yter...

papababa

papababa

Üye
    Konu Sahibi
hmm tabiki tofaşu'ın zevki çok farklı 2. vitesi yeter ;) arka çekiş olması yter...

evet arka çekiş te önemli neticede üzünkasa ve arkaçekış yarışlara katılmayacaksan tabı
:) artislik hareketler için avantaj...;)

rbatu

Üye
Bızım Tofaş 4.Vitesde 180 Vuruyordu 5.Vitesi İstemıyordu Lastikler Artık Slick Lastık Oldu Dogandan Başka Araba Tanımam 1.6 V-tc motoru koyupta 600Hp Yapanlar Yenı C6 Corvette 5.0 Motoru Koyanlar Var :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt