fuat547
Üye
Tipik bir avea mağduru N79 bilgiye ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba ben bu N79 ile ilgili bilgi almak istiyorum forumda biraz araştırdım fakat anlamadığım bazı kısımlar var. maalesef kötü sonuçlarda doğurabiliyor bu bilgisizlik bugün WLAN üzerinden nete girmek istedim görünürde o şekilde bağlandım fakat internetten çıktığımda telefonumdaki tüm kontürlerin (TL) bittiğini gördüm.
bağlı olduğum süre 10 dakika civarındaydı ve deneme amaçla sadece aveanın kendi sitesine girdim herhangi bişeyde indirmediğim halde 10 liram gitti.
bana özellikle gps,gprs,harita,wlan,N-gage hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz.
nasıl bağlanılır ne işe yarar kontür(TL) gidermi. gitmemesi için ne yapmalıyım vb.şimdiden teşeşkkür ederim.
bağlı olduğum süre 10 dakika civarındaydı ve deneme amaçla sadece aveanın kendi sitesine girdim herhangi bişeyde indirmediğim halde 10 liram gitti.
bana özellikle gps,gprs,harita,wlan,N-gage hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz.
nasıl bağlanılır ne işe yarar kontür(TL) gidermi. gitmemesi için ne yapmalıyım vb.şimdiden teşeşkkür ederim.