Tipik bir avea mağduru N79 bilgiye ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuat547

Üye
    Konu Sahibi
Tipik bir avea mağduru N79 bilgiye ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba ben bu N79 ile ilgili bilgi almak istiyorum forumda biraz araştırdım fakat anlamadığım bazı kısımlar var. maalesef kötü sonuçlarda doğurabiliyor bu bilgisizlik bugün WLAN üzerinden nete girmek istedim görünürde o şekilde bağlandım fakat internetten çıktığımda telefonumdaki tüm kontürlerin (TL) bittiğini gördüm.
bağlı olduğum süre 10 dakika civarındaydı ve deneme amaçla sadece aveanın kendi sitesine girdim herhangi bişeyde indirmediğim halde 10 liram gitti.
bana özellikle gps,gprs,harita,wlan,N-gage hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz.
nasıl bağlanılır ne işe yarar kontür(TL) gidermi. gitmemesi için ne yapmalıyım vb.şimdiden teşeşkkür ederim.

Lacrymosa

Üye
Telefonu kullana kullana öğrenirsiniz. Avea'nın sitesine wireless ile girilememesi lazım. Şebeke üzerinden girmişsinizdir bu durumda ücret alınır. GPS programı yüklemek isterseniz forumda mevcut... WLAN hakkında ne diyelim ki. Bulunduğunuz ortamda kablsuz ağ varsa o ağa bağlanabilirsiniz.

DERBEDER-34-

Üye
işte bir avea mağduru daha ben de 2 sene önce buna benzer bir şeye maruz kaldım .allahtan kontörlerim geri almıştım.. bi wap gprs ayarı yapıyordum bütütn kntrlerimi yedi bu şerefsizler..sonraaçtım küfrettim bi hata oldu özür dileriz dediler geri yolladılar . bu avea denen şirketin böyle yavşaklıkları ünlüdür . sakın bişey indirme kardeşim . he bide sana ufak bi tavsiye hattını çıkarıp öyle gir wireless e yoksa bazı modellerağ bulamazsa hattan internete (3g le yani) bağlsanıyor..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Sadece WLAN aratıp girme .Hemen Skyfire indir onun üzerinden gir Sana nasıl bağlanacaüını soracak ondan sonra seç WLAN ağını öyle gir.Bide büyük ihtimal Koordinat buluyodur .Ondan gidiyodur Ayarlarda Her çekimde Koordinat bul gibi bişi olacak onu kapat bi de İnternet ayarlarında olacak öyle birşey ondanda olabilir :)

fuat547

Üye
    Konu Sahibi
Sadece WLAN aratıp girme .Hemen Skyfire indir onun üzerinden gir Sana nasıl bağlanacaüını soracak ondan sonra seç WLAN ağını öyle gir.Bide büyük ihtimal Koordinat buluyodur .Ondan gidiyodur Ayarlarda Her çekimde Koordinat bul gibi bişi olacak onu kapat bi de İnternet ayarlarında olacak öyle birşey ondanda olabilir :)

şu skyfire'ı bi ara indirmeyi düşünüyorum baya işe yarıyomuş sanırım.
sağolsun dün bi arkadaşa gösterdim o bi kaç ayar yaptı artık nete bağlanırken önce soruyo WLAN üzerindenmi yoksa Web'den mi bağlansın diye.
ayrıca arkadaşım bana Garmin yada skyfire programlarından birisinin hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum yüklendiği zaman telefonun garanti dışı kaldığını söyledi bilgisi olan varmı.
Bu arada ilgin için Teşekkürler :)

--------------- Ekleme ---------------

işte bir avea mağduru daha ben de 2 sene önce buna benzer bir şeye maruz kaldım .allahtan kontörlerim geri almıştım.. bi wap gprs ayarı yapıyordum bütütn kntrlerimi yedi bu şer*****ler..sonraaçtım küfrettim bi hata oldu özür dileriz dediler geri yolladılar . bu avea denen şirketin böyle yavşaklıkları ünlüdür . sakın bişey indirme kardeşim . he bide sana ufak bi tavsiye hattını çıkarıp öyle gir wireless e yoksa bazı modellerağ bulamazsa hattan internete (3g le yani) bağlsanıyor..

telefonu yeni yeni keşfediyorum. öyleki telefonda kalan son 60 krş. gitmesin diye tekrar WLANdan bağlanırken hiç kontörü olmayan bi abiden hattını rica ettim. telefona takıp öyle denedim. meğersem telefondada hatsız diye bi özellik varmış:)
ya ben şu aveadan bıktım heleki müşteri hizmetlerinden 10 dakkada ancak bağlanıyo yada kimi zaman karşıdan kapatıyolar tekrar aramak zorunda kalıyosun. tabi her aramada ayrı ücretlendiriyo
dün şu giden kontörler için aradım tam 90 krş. gitti
turkcellde 40 krş. sanırım
en uygun gsm hangisi acaba
?

--------------- Ekleme ---------------

ee bi fikri bilgisi olan yokmu arkadaşlar.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Öyle bir şey yok diye biliyorum sonuçta donanımsal bir oynamada bulunmuyorsun Sadece yeni program yüklüyoruz ama yinede bir sormak lazım .

fuat547

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir şey yok diye biliyorum sonuçta donanımsal bir oynamada bulunmuyorsun Sadece yeni program yüklüyoruz ama yinede bir sormak lazım .

ben karıştırıyo olabilirim hack ide kastetmiş olabilir.

bu arada 5800+100 TL önerildi N79 için sizce nasıl yorumlarınız bekliyorum

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Yorumu yazdım ama neyse :D

Bence değiştirme N79 gibi telefon yok :.

seyfoo52

seyfoo52

Üye
cepten internete girerken her zaman ne ile bglanılacagını sor yani turkcell vodafone avea veya wlan agı ara dersin acık bir ag varsa onu secersin ben n79 umda cok rahat wlan ile baglana biliyorum
ayrıca internete girmek için vodafone hattını tercih ederim gprs cok ucuz sanırım anlamışındır wlan agı ile baglandıgında telefonun sag üst köşesinde wlan simgesinin koyu bir şekil almasıdır

fuat547

Üye
    Konu Sahibi
cepten internete girerken her zaman ne ile bglanılacagını sor yani turkcell vodafone avea veya wlan agı ara dersin acık bir ag varsa onu secersin ben n79 umda cok rahat wlan ile baglana biliyorum
ayrıca internete girmek için vodafone hattını tercih ederim gprs cok ucuz sanırım anlamışındır wlan agı ile baglandıgında telefonun sag üst köşesinde wlan simgesinin koyu bir şekil almasıdır

dostum teşekkür ederim bende o şekilde yaptım artık bağlanacağı zaman soruyo Wlanmı yoksa hat üzerindenmi bağlansın diye artık kontürüm gitmiyo zaten gidecek kontürde kalmadı :D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:D:D

jeki01

jeki01

Üye
selam.
telefona format ya da servise verdikden sonra ayarlarini duzeltin sonra nete ya da GPS kullanin.
Toksa TL ler gider.
iyi gunler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt