Tim Cook Samsung'a Demediğini Bırakmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zarar ettiğini söyleyen arkadaş moderatör ve bu zamana kadar salladığını da gören yok..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Edit : Aklıma gelmişken yazayım dedim bu çalıntı olaylarından sonra Nokia ve Apple iyice can ciğer kuzu sarması oldular.Halbuki kapalı kaynak kodlu rakip bir sistemin üreticisine rakip olması gerekirken.

Nokia yı Rakip Olarak Görmüyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkür ederim konu için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Biraz mantıklı düşünün be samsung sadece telefonmu üretiyor ki televizyon beyaz eşya foto leptop siz kafamı buluyorsunuz hiç bi marka kolay bi şekilde düşmez tamamen saçmalık 12 milyar dolarda zarar ettiği yok zarar ettiğini söyleyen arkadaş sallamayalım lütfen:off:

oncelikle uslubuna dikkat etmeni oneririm. İkinci olarak sallamak derken beyi kastediyorsun bilmiyorum ama yalanci demeye calişiyorsan biraz gazete okuyup gundemi takip etmeni tavsiye ederim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ios ve wp nin tek ortak noktası kapalı kaynak olmaları onun dışında rakip olmamaları da nornal Nokia ile iyi ilişkileri var ve Nokia patentlerini kullanıyorlar ortada bi mesele yokken Nokia ya neden sataşsınlarki ?

- - - Eklendi - - -

Moderatör diyen arkadaşım modöratör diye uzman olucak hali yok o herşeyi bilecek hali yok mantıklı ol yalınıyor işte hiç bi firma bi dava yüzünden 12milyar zarara girermi hemde televizyon ve telefonda dünyanaın lideri marka alemsin ya :kop:

lider markkanın tasarım yapmaktan aciz olursa patentleri ihlal ederse tabiki borsada değer kaybeder dava ile kaybetmeyip ne ile kaybeder dünyadan haberin var mı Senin?

lordufuk

lordufuk

Üye

lider markkanın tasarım yapmaktan aciz olursa patentleri ihlal ederse tabiki borsada değer kaybeder dava ile kaybetmeyip ne ile kaybeder dünyadan haberin var mı Senin?
[/QUOTE]
Bir davadan heleki daha tam olarak bitmemiş davadan 12 milyar dolar kaybetmek açıkcası senin için mantıklı nede olsa mantığını konuşturamıyorsun sen bence dünyadan haberdar ol ne dersin?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

Bir davadan heleki daha tam olarak bitmemiş davadan 12 milyar dolar kaybetmek açıkcası senin için mantıklı nede olsa mantığını konuşturamıyorsun sen bence dünyadan haberdar ol ne dersin?[/QUOTE]

Sana kanıt göstermişler sen hala dünyadan haberin olsun diyorsun.Dava bitti Samsung kaybettti hemde rezalet bir savunma ile.Şimdi itiraz edecek ama onunda sonucunun aynı olacağı belli...

lordufuk

lordufuk

Üye
Hayır dava tekrardan açılacak jüri yetersizliğinden |-)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
algının konuşan mantığımı duyamıyıcak kadar gelişmemiş olması senin sorunu bir şirket borsada değer kaybederse tabiki zarar eder davanın sonuçlanması değil samsung tasarımlarının çalıntı olduğunun kabul edilmesi bile yeterli şirket imajını kaybederse parada kaybeder tabi sizin tek gelir kaynağınız bababank olduğundan işlerin nasıl yürüdüğünden pek haberiniz yok normaldir.. Sana daha fazla laf anlatmıyıcam on iki milyar dolar cebinden çıkıyormuş gibi konuştuğun sürece.

• Beğen
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Bir davadan heleki daha tam olarak bitmemiş davadan 12 milyar dolar kaybetmek açıkcası senin için mantıklı nede olsa mantığını konuşturamıyorsun sen bence dünyadan haberdar ol ne dersin?[/QUOTE]

Samsungun para kaybetmesi mahkemenin samsung un aleyhlne davayı sonuclandırmasındandır! Dünya borsaları bu şekilde islerler , burda Samsungun kaybetmiş olduğu prestij sebebiyle kaybedilen hisselerin tutarından bahsediliyor ki borsa böyledir ;) A firmasının ceo sunun hapsırması bile borsada dalgalanmaya sebebiyet verir...

Geleyim tanımadıgın insan hakkında sebebsiz yere yapmış olduğun iftiraya ; Ben papakodioflu üstadı sanırsam 1 seneye yakındır bu forumda tanıyorum, aklı basında , yardım sever ve her zaman problem yaratmayan aksine devamlı olaylara iyi yönden bakan bir dosttur! Bilmiyorum yaşın kaç ? ama yalan söylüyor diye iftirada bulundugun kişi 35 yaşında........

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
lordufuk

lordufuk

Üye
Sizlerle forumun zevki kalmıyor dahada başka birşey demiyorum herkeze iyi forumlar:ah

15097

15097

Üye
Tim haklı :kac:

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
Adam Dogru Söylüyor.Dagılııın :kac:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt