Emrgncy
Üye
Bi insana para bicmek nasıl birşeydir para mı daha onrmli ailenmmi mesala
sakin ol edebiyatcıLatife , ironi yaptım. Bunu ayırt etmek bu kadar zor olmamalı değil mi ?
Aynen giden gitti gelceğe bakmak lazım lazet 2 ay daha bu lanet telefonu kullanıyım yeni telefonu alınca her işkenceyi yapacamPanpa boşver giden gitmiş
.)Aynen giden gitti gelceğe bakmak lazım lazet 2 ay daha bu lanet telefonu kullanıyım yeni telefonu alınca her işkenceyi yapacam
Senin kene meselesi ne oldu ?Yak kendini
Kan sonuçları normalmış, eğer ateşim çıkarsa hemen doktora gideceğim. Tabi bu saatten sonra bir şey olmaz artıkSenin kene meselesi ne oldu ?
Ölmedin yani iyiKan sonuçları normalmış, eğer ateşim çıkarsa hemen doktora gideceğim. Tabi bu saatten sonra bir şey olmaz artık
aslında daha fazla günah kazanmadan ölseydim. Hem arkamdan ağlayacakların tiplerini çok merak ediyorum :PÖlmedin yani iyiUcuz atlatmışın.
Kendine bu kadar haksızlık etme.
Cwm sürümü yaktı beniFormat sistemle format sdnin sırası farklı nasıl oldu karıştırdın? Demek ki bir dalginlik bütün arşivi görülebiliyor
benim imza nasıl bu gün yaptımCwm sürümü yaktı beni
5.2.8 e alışmışım
5.2.6 da sıralama çok cins aniden oldu bataryayı söktüm hemen ama iş işten çoktan geçmişti
Cooltext dene birde o daha iyibenim imza nasıl bu gün yaptım
bakıyım biCooltext dene birde o daha iyi
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
iyimi buCooltext dene birde o daha iyi
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Moruğunkine benziyorbakıyım bi
iyimi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?