Emrgncy Üye tempdroid' Alıntı: Bi insana para bicmek nasıl birşeydir para mı daha onrmli ailenmmi mesala Genişletmek için tıkla ...
tempdroid' Alıntı: Bi insana para bicmek nasıl birşeydir para mı daha onrmli ailenmmi mesala Genişletmek için tıkla ...
kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Latife , ironi yaptım. Bunu ayırt etmek bu kadar zor olmamalı değil mi ? Genişletmek için tıkla ... sakin ol edebiyatcı
Burak Altun' Alıntı: Latife , ironi yaptım. Bunu ayırt etmek bu kadar zor olmamalı değil mi ? Genişletmek için tıkla ... sakin ol edebiyatcı
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: Panpa boşver giden gitmiş Genişletmek için tıkla ... Aynen giden gitti gelceğe bakmak lazım lazet 2 ay daha bu lanet telefonu kullanıyım yeni telefonu alınca her işkenceyi yapacam
kfahaa' Alıntı: Panpa boşver giden gitmiş Genişletmek için tıkla ... Aynen giden gitti gelceğe bakmak lazım lazet 2 ay daha bu lanet telefonu kullanıyım yeni telefonu alınca her işkenceyi yapacam
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Aynen giden gitti gelceğe bakmak lazım lazet 2 ay daha bu lanet telefonu kullanıyım yeni telefonu alınca her işkenceyi yapacam Genişletmek için tıkla ... .)
Siycey' Alıntı: Aynen giden gitti gelceğe bakmak lazım lazet 2 ay daha bu lanet telefonu kullanıyım yeni telefonu alınca her işkenceyi yapacam Genişletmek için tıkla ... .)
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi sasasa741' Alıntı: Yak kendini Genişletmek için tıkla ... Senin kene meselesi ne oldu ?
BelaMonte Üye Siycey' Alıntı: Senin kene meselesi ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... Kan sonuçları normalmış, eğer ateşim çıkarsa hemen doktora gideceğim. Tabi bu saatten sonra bir şey olmaz artık
Siycey' Alıntı: Senin kene meselesi ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... Kan sonuçları normalmış, eğer ateşim çıkarsa hemen doktora gideceğim. Tabi bu saatten sonra bir şey olmaz artık
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi sasasa741' Alıntı: Kan sonuçları normalmış, eğer ateşim çıkarsa hemen doktora gideceğim. Tabi bu saatten sonra bir şey olmaz artık Genişletmek için tıkla ... Ölmedin yani iyi Ucuz atlatmışın.
sasasa741' Alıntı: Kan sonuçları normalmış, eğer ateşim çıkarsa hemen doktora gideceğim. Tabi bu saatten sonra bir şey olmaz artık Genişletmek için tıkla ... Ölmedin yani iyi Ucuz atlatmışın.
BelaMonte Üye Siycey' Alıntı: Ölmedin yani iyi Ucuz atlatmışın. Genişletmek için tıkla ... aslında daha fazla günah kazanmadan ölseydim. Hem arkamdan ağlayacakların tiplerini çok merak ediyorum :P
Siycey' Alıntı: Ölmedin yani iyi Ucuz atlatmışın. Genişletmek için tıkla ... aslında daha fazla günah kazanmadan ölseydim. Hem arkamdan ağlayacakların tiplerini çok merak ediyorum :P
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Kendine bu kadar haksızlık etme. Genişletmek için tıkla ...
-Emre Üye Format sistemle format sdnin sırası farklı nasıl oldu karıştırdın? Demek ki bir dalginlik bütün arşivi görülebiliyor
Format sistemle format sdnin sırası farklı nasıl oldu karıştırdın? Demek ki bir dalginlik bütün arşivi görülebiliyor
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi -Emre' Alıntı: Format sistemle format sdnin sırası farklı nasıl oldu karıştırdın? Demek ki bir dalginlik bütün arşivi görülebiliyor Genişletmek için tıkla ... Cwm sürümü yaktı beni 5.2.8 e alışmışım 5.2.6 da sıralama çok cins aniden oldu bataryayı söktüm hemen ama iş işten çoktan geçmişti
-Emre' Alıntı: Format sistemle format sdnin sırası farklı nasıl oldu karıştırdın? Demek ki bir dalginlik bütün arşivi görülebiliyor Genişletmek için tıkla ... Cwm sürümü yaktı beni 5.2.8 e alışmışım 5.2.6 da sıralama çok cins aniden oldu bataryayı söktüm hemen ama iş işten çoktan geçmişti
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Cwm sürümü yaktı beni 5.2.8 e alışmışım 5.2.6 da sıralama çok cins aniden oldu bataryayı söktüm hemen ama iş işten çoktan geçmişti Genişletmek için tıkla ... benim imza nasıl bu gün yaptım
Siycey' Alıntı: Cwm sürümü yaktı beni 5.2.8 e alışmışım 5.2.6 da sıralama çok cins aniden oldu bataryayı söktüm hemen ama iş işten çoktan geçmişti Genişletmek için tıkla ... benim imza nasıl bu gün yaptım
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: benim imza nasıl bu gün yaptım Genişletmek için tıkla ... Cooltext dene birde o daha iyi Spoiler: Link İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
kfahaa' Alıntı: benim imza nasıl bu gün yaptım Genişletmek için tıkla ... Cooltext dene birde o daha iyi Spoiler: Link İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Cooltext dene birde o daha iyi Spoiler: Link İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... bakıyım bi Siycey' Alıntı: Cooltext dene birde o daha iyi Spoiler: Link İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... iyimi bu
Siycey' Alıntı: Cooltext dene birde o daha iyi Spoiler: Link İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... bakıyım bi Siycey' Alıntı: Cooltext dene birde o daha iyi Spoiler: Link İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... iyimi bu
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: bakıyım bi iyimi bu Genişletmek için tıkla ... Moruğunkine benziyor