Tiki Olmanın Altın Kuralları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Tiki Olmanın Altın Kuralları
1) Öncelikle sarışın olmanız gerekiyor. Değilseniz bile sorun değil,gidin hemen boyatın.Kaşlarınız siyah kalabilir,önemli olan saçınızın sarı olmasıdır, modaya göre de ışıltılı kelebekli birkaç toka aldınız mı tamam.

2) Evet, 2. altın kuralımız yürüyüşünüzün kendinize has olması gerektiğidir. Öncelikle "40 adımda nasıl kırıtırım" adlı kitabı alıyor ve 198. sayfadaki cat walk yürüyüş stillerini inceliyoruz.
Eğer ki best seller olan bu kitabı bulamadıysanız, E5'te size kurs verebilecek bi travesti aramaya başlayabilirsiniz. Aynı etkiyi onlar da yapabiliyor.

3) Hemen en pahalı mağazaya girip, üstünüze yakışıp yakışmadığına bakmadan mevsimin trendy kıyafetini edinin. Her ne kadar rengi moda belirlese de, seçiminiz pembe veya bebe mavisinden yana olmalı. Kıyafet işi tamamlandıktan sonra da hemen uygun bir çanta ve ayakkabı da almalısınız. Yalnız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, ayakkabınızın kenarında puf puf tüyler olması gerektiğidir. Mümkünse parlak renkli olmasına dikkat ediniz.

4) Buraya kadar her şey süper. Şimdi ağız pratiğine başlayabiliriz.

I the-lara shock comic-seen

Türkçe okuyoruz: Ayy dilaaraa şokk komiksiiiinnn

Ve elinizden geldiğince ağzınızı yaya yaya ingiliz aksanıyla konuşmaya özen gösterin. Cümle aralarında "Aiyyy inanmoorum, oha felan oldum, kal geldi, süpperrsinn, kılabta bi cojuk gördüüm dehşet bişii" gibi ünlemlerle desteklemeyi unutmayın.

5) Şimdi nasıl fotojenik olacaksınız, bu konuya değinelim. Bir kere, her pozunuzda dudaklarınızı "uuuööö" pozisyonunda tutmalısınız ki tikiliğin sexi kız imajına ters düşmeyesiniz. Bu çok önemlidir. (Eğer yapamıyorsanız, deneme amaçlı bir arkadaşınızın nasıl kustuğunu izleyiniz

6) Yüzünüzde hep sakız çiğneyen midilli ifadesi olması gerekiyor ve bunun için sakız çiğnemelisiniz. Öncelikle bir at çiftliğine giderek, bütün midillileri 1 hafta boyunca izleyin, bu iş de tamam ise 7. altın kuralımıza geçiyorum.

7) Kıyafet seçiminde eklemeyi unutmuşum, mini etekler tercihiniz olmalı kızlar. Bacaklarınızı açabildiğiniz kadar açın.Bacaklarınızı açamıyorsanız göğüslerinizi açın, onu da açamıyorsanız börek açın deermişim. Dekolteyi asla tek taraflı kullanmayın,her yerinizi açın,hatta moda çıplak gezin diyorsa çıplak gezin.

8 ) Asla ama asla arabası olmayan erkek arkadaşınız olmamalı,bu çok banel bir durumdur her an çevrenizdekilere kal getirebilir. Bu sebeple, mümkünse arabası olan ve bilhassa bmwli erkek arkadaşlar edinin. Tipine bakmaya gerek yok, arabası olsun,cüzdanı da şişkinse tamamdır, rahatlıkla verebilirsiniz.

9) Makyajınıza özen göstermeniz gerekiyor, moda renkleri kullanın, en önemlisi şeftali allık ve pembe ruj. Ve asla parlatıcı sürmeden sokağa çıkmayın.Parfümünüz çilek gibi kokmalı, koklayanın iştahı açılmalı sizi ham yapası gelmeli. Ancak 8. altın kuralda değindiğim gibi, arabası yoksa vermek de yok unutmayın. Belki h.d tarzı motoru filan varsa o da durumu kurtarır.

10) Düşünmeyin, evet kesinlikle düşünmeyin. Aklınız biraz çalışmaya başlarsa ki allaahhh korusun, o an bitersiniz tüm çalışmalarınız,tiki kız imajınız bir anda yok oluverir. Bu yüzden aklınızı mümkün olduğunca kullanmamaya özen gösteriyorsunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt