Tiesto

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
macman

macman

Üye
    Konu Sahibi
Tiesto
Asıl adı Tijs Verwest olan Tiesto 17 Ocak 1969 da Hollanda doğmuştur.1980 li yıllarda okul ve ev partilerinde profesyonel dj liğin ilk adımlarını attı.Okul hayatını sürdürürken gece kulüplerinde dj olarak çalışmaya başladı daha o yıllarda tiestonun çevresinde hayranları olmaya başladı.The Spock adlı kulüpte çalışmaya başladığı günden beri kulüp daha önce hiç olmadığı kadar insan toplamaya başlamıştı 1990 ların ortalarına doğru trance müzik üretmeye başladı ve hala devam etmekte.birçok sanatçıyla birlikte çalışmıştır bazı eski ve artık dinlenmeyen şarkıları mixleyerek hayat vermiştir türkiyeden Tarkan ın pare pare adlı şarkısınada mix yaptıTiestonun dünya çapında milyonlarca hayranı var ve tüm açık hava konserinde binlerce insan topluyor e hakkınıda veriyor hani :) 2007 nin mart ayında piyasaya sürdüğü Elements of Life albümünün adını taşıyan bir dünya turnesi düzenler ve adını duyurmadığı ülke kalmaz.07.07.2006 tarihinde Türkiye İstanbulda da Yedi kule de bizlerle buluşmuştu. ALBÜMLERİ2001 In My Memory 2002 In My Memory - Remixes 2004 Just Be 2004 Parade of the Athletes 2004 Parade of the Athletes: Unmixed 2006 Just Be: Remixed 2007 Elements of Life 2008 Elements of Life: Remixed

• Beğen
Tepkiler: Saya66 ve kopiL66

sayitcan44

Üye
keşke istanbuldaki konserine gitseydim..

macman

macman

Üye
    Konu Sahibi
bende çok istedim gitmeyi Tiesto bence 1 numara bir dj in bu başarısını ayakta alkışlamak gerekir çünkü herzaman sanatçılar ön plana çıkar fakat tiesto yaptığı müzikle milyonlarca insanı toplyor büyük başarı..

sayitcan44

Üye
bencede.. farklı tarzlara herzaman açık olmak lazım tiesto kopppppp :D

kopiL66

Üye
tiestooo forever

Saya66

Üye
Vaaaaaaaaaayyyy beyler herkez burda :D

macman

macman

Üye
    Konu Sahibi
naber genç ya :D

merty24

merty24

Üye
bende çok istedim gitmeyi Tiesto bence 1 numara bir dj in bu başarısını ayakta alkışlamak gerekir çünkü herzaman sanatçılar ön plana çıkar fakat tiesto yaptığı müzikle milyonlarca insanı toplyor büyük başarı..

katılıyorum:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...