TiEmu 2 (emulator for Ti89 and Voyage200) gelişmiş hesap makinesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
converter2

converter2

Üye
    Konu Sahibi
TiEmu 2 (emulator for Ti89 and Voyage200) gelişmiş hesap makinesi

arkadaşlar gerekli dosyalar burda mevcut dosyayı indirdikten sonra MyDocs un içine tıyoruz 6 tane dosya var.kurulum şekli X terminal: açıyoruz
sudo gainroot
cd MyDocs
dpkg-i libtifiles.deb
dpkg-i libticables.deb
dpkg-i libticalcs.deb
sıra çok önemli bunları kurduktan sonra asıl dosyamız olan tiemu2_2.08-1_armel.deb i kurmaya geliyor bunu üstüne tıklayarak kurabiliyoruz.istersek x terminal aracılığıyla dpkg-i tiemu2_2.08-1_armel.deb yapabiliyoruz.sonra filebox yardımıyla /usr/share/tiemu2/skins giriyoruz ipaq_89t.skn siliyoruz.sonra MyDocs ta bulunan ipaq_89t.skn, ipaq_00plt.skn skinleri (/Usr/share/tiemu2/skins) bölümüne yapıştırıyoruz.işlem tamamdır.TiEmu 2 programını açıyoruz .
açıldıktan sonra set ROM version 4 seçenek arayüz var en çok tercih edilen Ti-89t.ben test ettim.pek tercih edilen bir şey olmadığını biliyorum ama farklı bir şeyler bulup uğraşma sebebidir.anlatım bana aiittir.

• Beğen
Tepkiler: asidj

KacakMazot

KacakMazot

Üye
pek kulanmam ama yinede ellerine saglik guzel paylasim. dedigin gibi amac birseyler paylasmak ve yaymak :D :D

converter2

converter2

Üye
    Konu Sahibi
değişik bişeyler çıkmıyor artık sıkıldım bu telefondan o yüzden belki var ama biz bulamıyoruz bulsakta yapamıyoruz dymbiana yeniden döneceğim galiba e7 almayı düşünüyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...