Tident W-T9 internet video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

f_qwer

Üye
    Konu Sahibi
Tident W-T9 internet video
selam arkadaşlar telefonla youtube yada face booka girdiğimde ekrandaki videoları nasılizleyebilirim? ayrıca playermı yüklemek gerekli yada browser yüklemekmigerekli yardımcı olursanız sevinirim...?

dogukanozcan06

dogukanozcan06

Üye
tridente göre flash player yk bolt yüklersen youtube i belki açar bendede var fakat video izleyemiyorum skyfire var onunda javası yok flashlite vtap gibi programlar var acacağını pek sanmıyorum açıkcası denemedim flash player bulsanda zaten işine yaramaz kardeş çünkü flashlı bi browser lazımki tek uygulamada işi bitirsin...

minkara

minkara

Üye
ben bolt kullanıyodum bu forumda birisi yazmış ordan okudum ve buldum hemen bi tane indirdim kurdum ...ama dedikleri gibi internetten vieo açmıyomuş sadece videoyu telefona indirio .. bana saçma geldi açıkçası düşünsenize facede gezerken videoyu yorum yapmak için izlemek istediğinizde indirosunuz sonra tarayıcı kapatıyosunuz videoyu bulup izliosunuz geri tarayıcıyı açıyosunuz ohooo yıullar alır 2 video izlemek .... bence hiç arama kardeş yok öle bi program kim nederse desin en fazla telefona indirmeni sağlıyo ....

pattack

Üye
Video işi daha iyi olabilirdi. Nasıl düşünemiyorlar ya da neden bunu eksik yapıyorlar anlamıyorum yahu. Pazar taktiği diyeceğim değil nedir bilemedim.Saçmalık gerçekten de neyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt