ThinkChange nUnlock v5.0 S60v5 (23.01.2010 V5.0 - SON SÜRÜMÜ)

Sponsorlu Bağlantılar

elagozlu6718

Üye
güvenilmeyen bır servisten alınıan uygulama acıamaz diyor dostum bır yol hack demeyin hiç uğraşamam11

SmtSvm

SmtSvm

Üye
Emeğine Sağlık ..

Çok Güzel Bir Paylaşım , Çok İşime Yarayacak ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşım sertifika yapmak için sitelere imemi vermek zrnda dglm ndn sertifıka hatalı pro. paylşlyor :nono:
programı indirmek zorunda da değilsin..arkadaşımız konunun başında sertifikalaman gerektiğini söylemiş ister sertifika alır kurarsın istersen kurmazsın..konuyu kirletmenin anlamı yok..

maviay98

maviay98

Üye
çok sağol kardeşim

*info*

Üye
Beyler bu programları thinkchange kurulumu yapıyor ve parayla satıyor sertifika sorunu olsun istemiyorsanız satın alın ya da trialini indirip trial bittikçe silip yeniden kurun ya da IMEI'nizi verip sertifikalatın ben bugün IMEI verip sertifikalattım rahatladım çünkü artık çoğu uygulama paralı yani sertifika gerektiriyor. Tek çare IMEI'nizi vermekten geçiyor... Bu arada çok teşekkür ederim indirdim, sertifikaladım ve kurdum sorunsuz çalışıyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırlı Olsun , Güle Güle Kullanın .. Rica Ederim :oke:

msahin061

msahin061

Üye
eyvallah sağol kardeşim

646MERTCAN646

Üye
arkadaslar benim 5530 a yüklenemedi "güvenilmeyen bir saglayıcıdan alınan dosya yükelenemiyor" hatası verior lütfen bi cözüm verin cok istedigim bir uygulama :S

646MERTCAN646

Üye
eyvallah da tam olark sorun ney onu söylersen verdigin linkten bakayım

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mertcan , sorun yok . Fakat uygulamalar , oyunlar ve temalar 2 çeşittir. 1.sertifikalı , 2.sertifikasız

sertifikalı herşeyi yükleyebilirsin fakat ; sertifika isteyen bu tarz durumlar için ya kendi sertifikanı oluşturmalı (ki bu , uzun iş ) ya da telefonunu hacklemen gerekiyor dostum :oke:

646MERTCAN646

Üye
hack uzun yha sansımıza küselim yapacak bişey yok :D saolasın

ahmetaksu131

Üye
arkadaşlar acaba hangi program acıyor paylaşımı

aglasazim

Üye
süper oldu valla kardes yaa nokia 5800 orjinal tus kilidinden nefret ediyodum dehset oldu tesekkürler

alperen3424

Üye
merhaba arkadaslar sertifika sorunu yasiyorum.
yukleme basarisiz oluyor.yardimlariniz

Revengeful

Emekli Yönetici
Çok sağol abi ;)

ghost_goktug

Üye
bnd yuklemyor ya hata veriyor .s

slayer27

slayer27

Üye
güvenilmiyen bir yerden alınan falan dio anlamadım yüklenmiyor

Ersin Oktay