ThinkChange FingerPrint Scanner v2.80 S60v5 SymbianOS9.4 Signed {Official Ovi Release}

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ThinkChange FingerPrint Scanner v2.80 S60v5 SymbianOS9.4 Signed {Official Ovi Release}

İphone tarzı tuş kilidi programı.

FingerPrint is an application designed for Symbian S60 5th platform, supports: Nokia 5800, N97, 5230, 5530, N97 mini, X6. When the FingerPrint screen pops up, you need to touch your finger to the screen to be "scanned" for your identity, there will be vibration and beep sounds during the scan. The phone will be unlocked not depend on whose finger it is, but on how many beeps or vibrations since your finger touch the screen ;-)

Changelog Version V2.8:

* supporting Germany, French, English, Chinese
* Unlock Animation speed configurable
* Activate the FingerPrint screen via Menu
* No need to use slider to unlock​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: AZADE27, canner88, serkanow44 ve 9 diğerleri

mnemosynee

Üye
ılk tesekkur benden olsun tesekkurler nadır ama parmak ızı regıster code ıstıyordu normalde bunda ole bır durum varmı

--------------- Ekleme ---------------

hay allah razı olsun nadır sorunsuz calısıyor klawyene saglık super oldu:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

punqermojo

Üye
teşekkürler nadir abi bunu ben N97 de gördüm ama vardır bunun bir şeyi yoksa gerçekten parmak tanıycak degil dımı ? yoksa gerçektende parmak okuyormu:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
hayır tabiki gerçekten okumuyor. onuntaktiği var. eğer bu sürümündede aynı özellik işliyorsa şöyle; ayarlardan tur sayısını belirliyorsun mesela 3 yaptın. Parmağını ekrana koyduğunda çizgi 3 defa aşağı ve yukarı gidicek ve kilit açılıcak eğer erken bırakırsan parmak izi yanlış der :D işin içinde biraz hile var yani :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

gtals

gtals

Üye
xD gerçektende öyle ayarlardan belirlediğin sayıya göre açılıyo telefon thx Revengeful

alicagin

alicagin

Üye
zewkli bi program denemekte fayda war=)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

^^Positive^^

Üye
arkadaşlara hava atmak için güzel program:)

orkun1967_67

Üye
Görsellik dışında programın hiçbir esprisi yok. 5800'de bekleme modundayken kırmızı tuşa basıp ana menüye girebilirsiniz. Belirlediğiniz tur sayısının hiçbir hükmü olmuyor doğal olarak.

cnyt123456

Üye
ben başka siteden indirmiştim aktivlestirme kodu istiyor bunda öle bişi varmı nadir kadersim...

muho389

Üye
kardeşim lınk yokmu ???

KayraBey

KayraBey

Üye
Parmak izi okumuyor tabiki de :) Ama arkadaşlarınızı şadakan kandırmak için ideal :)

utku.baba

Üye
ellerine sağlıkk

androoped

Üye
code istiyor ne yapmam gerek

osmanlı torunu?

Üye
bende nakıa 5230 var programı yükledim register code soruyo yardım eder misiniz ?_

tureks

tureks

Üye
teşekkürler

ortega.1907

ortega.1907

Üye
bence çok kullanışlı bir program. çok teşekkür ediyorum link i koyana emeğine sağlık kardeşim...

___ka___

Üye
allah razı olsun klavyen dert görmesin

Üst Alt