Haber TheNextGalaxy: Samsung Galaxy S8, S8 Edge ve S8 Plus'ın İddia Edilen 8 Özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
TheNextGalaxy: Samsung Galaxy S8, S8 Edge ve S8 Plus'ın İddia Edilen 8 Özelliği
KAYNAK => TheNextGalaxy: Samsung Galaxy S8, S8 Edge ve S8 Plus'ın İddia Edilen 8 Özelliği

Samsung'un yakında gün yüzüne çıkmayı bekleyen 2017 amiral gemisi Galaxy S8, Galaxy S8 Edge ve Galaxy S8 Plus'ın sahip olacağı iddia edilen sekiz farklı özelliği sizler için derledik.





Şimdiye kadar, Samsung'un Galaxy S8, Galaxy S8 Edge ve muhtemelen Galaxy S8 Plus'ı 2017 yılının Şubat ayının sonlarında kesinlikle duyuracağına dair resmi bir haber yok. Hatta bir kaç ay önce ortaya çıkan özel bazı haberlerde, Samsung'un bir sonraki TheNextGalaxy tanıtım etkinliğinin 26 Şubat 2017 tarihinde yapılacağı öngörülüyordu.

http://www.maxicep.com/yeni-rapor-18-nisanda-samsung-galaxy-s8in-satisa-sunulacagini-iddia-ediyor
Yeni Rapor, 18 Nisan'da Samsung Galaxy S8'in Satışa Sunulacağını İddia Ediyor
Samsung'un sonraki telefonlarıyla ilgili söylentilerin sayısı son birkaç aydır artıyor ve bu eğilim cihazlar açıklanıncaya kadar devam edecek gibi görünüyor. Çerçevesiz kavisli ekran, ekranın içine gömülmüş parmak izi tarayıcısı, dual lens kamera- Bunların çoğu, Galaxy S8'in muhtemel özellikleri olarak belirlenmiş durumda. Ve doğruları da söylemek gerekiyor; beklentilerimizi yüksek tutmak için oldukça iyi bir iş çıkartıyorlar. Ancak son zamanlarda yapılan balon haberler iki tarafı keskin bir kılıç gibi hem firmaya hem de tüketicilere zarar verebilir.

Galaxy S8, S8 Edge ve hakkında bazı söylentiler çıkan Galaxy S8 Plus'ın iddia edilen ve birlikte geleceği en popüler 10 özellik hangileri?

Samsung Galaxy S8, S8 Edge ve S8 Plus 8 söylenti özellikleri:
1. Minimum Çerçeve ile Daha Büyük Ekranlar


Samsung haberleri konusunda güvenilir kaynakların büyük bir çoğunluğu, Samsung'un bu sefer tasarım tarafında ciddi çalışmalar ve değişiklikler yaptığını iddia ediyor. Bazıları, telefonun fütüristik açıdan tamamen çerçevesiz ekranı taşıdığını iddia ederken, bu durumun böyle olacağına inanmak şimdilik biraz güç olsa gerek. Samsung'un duyurusu yaklaşan tüm Galaxy S8 versiyonlarında kenarları kavisli Edge Ekran kullanacağı iddiası kulağa daha makul geliyor. Öte yandan Çerçevesiz ve alt ve üst bar olmayan tasarım iddiaları bize biraz marjinal geliyor. Bunun yerine konsept tasarımlar ve render görsellerde ortaya çıkan tasarımlardan gibi daraltılmış alt ve üst bölge tasarımı daha mantıklı olabilir.

2. Ekrana Gömülü Parmak İzi Tarayıcı


Bunun için gerekli teknoloji zaten mevcut, ancak bazı şeyler Samsung'un parmak izi tarayıcısını ekranın içine gömülü olarak sunmasına engel olabilir. Samsung'un artık imzası haline gelen oval ana ekran tuşu, telefonun ön tarafında çok fazla değişiklik yapılmasına izin vermiyor. Büyük olasılıkla, parmak uçlarınızı cam, metal veya plastik yüzeyler üzerinden okuyabildiğinden, bir cihazın hemen her yerine yerleştirilebilen Qualcomm'un Sense ID parmak izi sensörünü Samsung'un amiral gemisinde görebiliriz. CrucialTek ve Synaptics gibi diğer bileşen üreticilerinin de benzer parmak izi sensörlerini Galaxy S8'de kullanılmak üzere geliştirdiğini hatırlatalım.

3. Basınca Duyarlı Ekran


Samsung, ekranda mutfak lavabosundan başka her şeyi sunmaya istekli olabilir ya da öyle iddia ediliyor. Samsung, Galaxy S8 modelleriyle Force Touch ekran teknolojisini tanıtmak için hazırlanıyor olabilir, şirket içinden haber alan bazı kaynaklar da zaten böyle bir teknolojinin test edildiğini belirtiyorlardı. Bazı kaynaklar, Galaxy S8 ve S8 Edge'in 3D Touch benzeri işlevselliği ile gelerek bu teknolojide öncü Samsung akıllı telefonları olacağını ve 1-2 yıl içinde gerçekleşmesi beklenen tüm yeni üst seviye modellerde tam olarak benimsenmesi gerektiğini iddia ediyor. Bu söylenti çok mantıklı ve aslında Samsung'un benzer küçük bir işlevselliği şimdiye kadar ilan etmemesi bize şaşırtıyor, çünkü diğer küçük Android üreticilerinin daha önce bu konuda bazı şeyler ortaya koydu ve Apple'ın bu teknolojiye 2015'ten beri sahip olduğu biliniyor.

4. Galaxy S8 Plus için S-pen Desteği?


Galaxy Note 7 fiyaskosu, Samsung'un phablet segmentinde büyük bir açık oluşturdu ve söylentilere bakılırsa Güney Koreli şirket bu boşluğu 6.2 inç Galaxy S8 Plus modeli ile doldurmaya hazırlanıyor. Bu cihazın, kendi içine takılmayan bir S-pen kalem desteğini de beraberinde getireceği iddia ediliyor. S-Pen kalemi bir aksesuar olarak ayrı olarak satmak, bu cihazda yer alması beklenen Note serisindeki hayati özellikleri kaldırabilecek bir Galaxy S akıllı telefondan vazgeçmekten daha mantıklı geliyor.

5. Stereo Hoparlörler


En son çıkan söylentiler, yaklaşan Samsung cihazlarının ses özelliklerini göz önüne getiriyor ve Galaxy S8'in ve büyük olasılıkla S8 Edge'in stereo hoparlörlere sahip olacağını iddia ediyor. Samsung'un Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'da kullanacağı stereo hoparlörlerin, şirketin geçtiğimiz aylarda 8 Milyar Dolar gibi ciddi bir rakam ödeyerek satın aldığı ünlü ses firması Harman markasını taşıyacağı iddia ediliyor. Bunların iki benzer kulaklık olup olmayacağından emin değiliz ya da Samsung, kulaklığı hoparlör olarak kullanarak cihazın altına yerleştirilen normal hoparlör ile Apple'ı takip edebilir.

6- Otomatik Odaklamalı Selfie Kamerası


Samsung, Galaxy S8 serisi ile Galaxy S7'de bulunan 5MP ön kamerayı 8MP bir ön kamera ile geliştirmeye hazırlanıyor. Şimdiye kadar, Samsung'un bir LED Flaş veya çift ön kamera kurulumu gibi bazı ek özelliklere sahip olup olmayacağına dair hiçbir bilgi yok - zaten bu size daha önce aktardığımız sızıntı bilgilerle de büyük ölçüde çelişkili olur. Galaxy S8 ve S8 Edge'in ön kamerasının otomatik netleme özelliğine sahip olması, yalnızca kol uzunluğunda değil çeşitli mesafelerde bulunan nesnelerin net görüntülerini almanıza olanak sağlayacağına dair bilgiler bulunuyor.

7. Microsoft Continuum Benzeri Bir Özelliğe Adım Atılacak


Söylentilere göre Samsung, Galaxy S8 / S8 Edge için Continuum benzeri bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Söz konusu özelliğe "Masaüstü Deneyimi" adı verilmiş ve kullanıcıların akıllı telefonu harici bir ekrana bağlayıp uygun bir masaüstü bilgisayar olarak kullanmasına izin verileceği belirtiliyor. Fareler ve klavyeler gibi harici I / O çevre birimleri de bağlanabilecek. Basit olarak, telefonunuzu bilgisayar gibi kullanabileceksiniz. Bu Masaüstü Deneyimi gerçekten Galaxy S8'in yakında çıkacak bir özelliği ise, Samsung cihaz monitöre bağlandıktan sonra anlamlı bir deneyim sağlamak için telefonun ara yüzüne de buna uygun olarak geliştirmiş olmalıdır.

8. Güçlü Donanım: 8GB RAM, Snapdragon 835, Exynos 8895


Samsung, donanım açısından önemsemiyor olsa bile Galaxy S8 / S8 Edge akıllı telefonları Snapdragon 835 ve Exynos 8895 gibi mükemmel yonga setleri ile donatmak hazırlanıyor. Tahminlerimize göre telefonların ABD versiyonlarını Snapdragon 835 yonga setinin güçlendireceğini düşünüyoruz, ancak uluslararası telefonlar ise henüz resmi olarak duyurulmamış olan bir çip olan Exynos 8895 yongasetiyle geliyor olacak. Söylentilere göre Exynos 8895, dört Exynos M2 CPU çekirdeği (2,5 GHz'ye kadar hızlandırılmış) ve dört Cortex A53 CPU çekirdeği (1,7 GHz'ye kadar hızlandırılmış) içeren bir octa-çekirdekli yonga seti olacak. Snapdragon 835'in performansıyla eşdeğer olacağını varsaymak mantıklı, ancak bunlardan biri biraz daha enerji tasarruflu ve daha hızlı olabiliyor.

Buna ek olarak, Samsung'un bir sonraki amiral gemileri olağanüstü çoklu görev yetenekleri için 8GB RAM ile gelebilir. ASUS, CES 2017'de böyle bir cihazı ilk kez duyurmuştu - ASUS ZenFone 3 AR - ve Samsung'un Galaxy S8 ve S8 Edge ile 8GB RAM'e geçiş yapabileceğini düşünüyoruz. Android platformunda donanım yarışı asla bitmez.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Auto Focus Ön Kamera İyiymiş.
Ekrana Gömülü Parmak İzi.
vede Şu Çift Hoparlör İşi İyi Olmuş.Bataryasını 4 5 Amper Koyarrsa Tadından Yenmez
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
furyzer0

furyzer0

Üye
Bu sene çıkan çoğu amiralde ekran parmak izi olacak zaten.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
fiyat ile ilgili açıklama varmı s7 edgeyi satıp s8 edgeye geçmeye degermi acaba s8 edge muhteşem olacak bomba gibi geliyor be :thumbup:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
fiyat ile ilgili açıklama varmı s7 edgeyi satıp s8 edgeye geçmeye degermi acaba s8 edge muhteşem olacak bomba gibi geliyor be :thumbup:
s6'dan s7 geçmeye değer çok fark yoktu
ama s7'den s8 geçmeye değer çok fark olabilir
fiyat konusunda ne yazık ki biraz daha pahalı olacağı söyleniyor fakat samsung yüksek satış elde edebilmek için kâr marjını aşağıya çekip cihazı ucuz satabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall

slymn78

Üye
Galaxy s8 de yapay zeka programı turkce destegi sunacakmi ve eski s voiceden farki neler peki
 
man20

man20

Üye
olabilir olabilir olabilir...
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
İyi gibi göründü
 


Üst Alt