Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
themes show Symbian
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim
Üye
indirdiğin sfw dosyasına tıkladığın zaman video açılıyor olması lazım bende öle ..
polluxea♪
Üye
aynen abi
trontr
Üye
ya ben en dandik samsung stardaki gibi devamlı arkaplan istiyorum ya. Resim kaybolup diğeri gelio ya gıcık oluom ben
Aynen katılıyorum. Hatta böyle bir konu açtım. Saolsun arkadaşlar ilgilendi ama efekti bulamadım ben. Bu konuyu çözecek arkadaşlar ayrıntılı anlatırsa sevinirim.
WebStyle
Üye
Belle evrim geçirmiş.
Habercii4
Üye
bekliyoruz bu effects i
suat1111
Üye
güzelmiş
SuaT6027
Üye
bu efectlerın bır coguna hayran kaldım ama... su bazı effectslerde ekranı sagada ceksen solada ceksen dıger ekra telefonun sag tarafıdan gelıyor ya.. o olay kullanım anında gıcık oluyor yaa.. ama bunların ıcınde gercekten harıka effects var.. gercı bazı arkadaslar daha ıyısını yapacaklarmı?! her zamankı atış tutuşlar.. yakıda kendı ısımlerıne telefon cıkaracaklar zaten nede olsa bır teefonun herseyını kendılerı yapıyorlar
realplayer2
Üye
aslinda bu arkadaslar belleden daha iyi bi yazilim yazarlar ama olanaklar yetersiz heralde