themes show Symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
indirdiğin sfw dosyasına tıkladığın zaman video açılıyor olması lazım bende öle ..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
aynen abi :D

trontr

Üye
ya ben en dandik samsung stardaki gibi devamlı arkaplan istiyorum ya. Resim kaybolup diğeri gelio ya gıcık oluom ben

_ardaa

_ardaa

Üye
ya ben en dandik samsung stardaki gibi devamlı arkaplan istiyorum ya. Resim kaybolup diğeri gelio ya gıcık oluom ben

Bak bunu bende istiyorum böyle yanarlı dönerli efekt yerine onu yapsalar harika olur.

Ama bu efektler de güzelmiş beğendim

muamma03

Üye

Aynen katılıyorum. Hatta böyle bir konu açtım. Saolsun arkadaşlar ilgilendi ama efekti bulamadım ben. Bu konuyu çözecek arkadaşlar ayrıntılı anlatırsa sevinirim.

WebStyle

WebStyle

Üye
Belle evrim geçirmiş. :)

Habercii4

Habercii4

Üye
bekliyoruz bu effects i :):):)

suat1111

suat1111

Üye
güzelmiş

SuaT6027

SuaT6027

Üye
bu efectlerın bır coguna hayran kaldım ama... su bazı effectslerde ekranı sagada ceksen solada ceksen dıger ekra telefonun sag tarafıdan gelıyor ya.. o olay kullanım anında gıcık oluyor yaa.. ama bunların ıcınde gercekten harıka effects var.. :D:D gercı bazı arkadaslar daha ıyısını yapacaklarmı?! her zamankı atış tutuşlar.. yakıda kendı ısımlerıne telefon cıkaracaklar zaten :D nede olsa bır teefonun herseyını kendılerı yapıyorlar :D :D :D :D :D :kop:

realplayer2

realplayer2

Üye
aslinda bu arkadaslar belleden daha iyi bi yazilim yazarlar ama olanaklar yetersiz heralde

uater

uater

Üye
gayet iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt