Ben 701 de yaptım sorunsuz oldu. Eskisini kaldırdım tabi. Teşekkürler paylaşım için. Yalnız önemli bir nokta var arkadaşlar teme efektini uyguladınız diyelim. Tema uygulandı telefonu yeniden başlatın demesini bekleyin. Telefonu yeniden başlatmanıza da gerek yok. Mağazadan ufak boyutlu tema indirin sonra temalardan indirdiğiniz temayı seçin sonra kendi temanızı efektleri uyguluyor. Beğendiğinizi kullanın.. Tekrar söylüyorum efekt uygulandı demeden asla tema değiştirmeyin yoksa telefon açılmaz hard format atmak zorunda kalırsınız.. İyi forumlar.
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşlar c6 01 hack'li belle de nasıl oluyor izah eder misiniz bende olmuyor yerleşik bileşen diyor yüklemiyor lütfen yardım[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşlar c6 01 hack'li belle de nasıl oluyor izah eder misiniz bende olmuyor yerleşik bileşen diyor yüklemiyor lütfen yardım[/SIZE][/COLOR]
kardeşim evet 20.1 cıkmış bende denedim yok kaldırıyrum 2 olanı güncelleiştirme hatası veriyor. acaba sen bi denesende programdamı hata var yoksa bizmi yapamıyorum hem sana zahemte burda konu olarak acarsan 20.1 ligi payalaşirsan bizde faydalanırız iNŞAAllah... sana zahmet
EyvAlllah dostum eline yüregine saglık birde o verdigim linkte saat vidgetleri karışık vidgetler var tam altında ben onları çözemedim onalrıda paylaştın İNşaAllah nereye hangisine atılacagınıda yazsaydın cok daha güzel olurdu kardeşim sana zahemet baktın inşaALLAH..
kardeşim birde şöyle bişey var 2 yi yüklediysen 20.1 biri yüklemek için telefona format atmak lazım bendede güncellleme hatası veriyor öncekinide silsen aynı format atıp teefonu sıfırlamak geirekir yoksa yüjklenmiyor haberin olsun. karde
arkadaşım sırayla yüklüyceksiniz phyton+ultra+themefx ondan sonra yeniden baslatcaksnz..ben sorunsuz kullanyorum nasıl olduda bu kdr sorun cıktı anlamyorm dailymobile de de bi sorun yok..telefonunuz hackli olcak ve HERSEY E HAFIZASINA kurulcak telefon hafızasına degil..