sanalpc_ Üye Yükleme yapılıyor ama dosya bazuk hatası veriyor desteklediği biçi (s60) bilgis olan var mı?
rasid96 Üye unsigned olduğu için yükleyemiyorum ama yine de teşekkürler bu tür signed program bilen varsa mesaj atabilir mi?
unsigned olduğu için yükleyemiyorum ama yine de teşekkürler bu tür signed program bilen varsa mesaj atabilir mi?
crazyokan27 Üye arkadaşım hem kapanma sorunu var diyosun hem tşk bekliyosun ne yapalım kendiliğinden kapanan programı biz ?
arkadaşım hem kapanma sorunu var diyosun hem tşk bekliyosun ne yapalım kendiliğinden kapanan programı biz ?
XperiaArcS Üye Programı yükledim ama kullanamıyorum. Açıyorum programı resim seçiyorum tamam diyorum hiçbirşey olmuyor???
Programı yükledim ama kullanamıyorum. Açıyorum programı resim seçiyorum tamam diyorum hiçbirşey olmuyor???
alrajmah Üye Arkadaşlar.İndirdiğim dosyaları yüklerken sertifika hatası veriyor,neden?Yardım.Tşk.edrm. --------------- Ekleme --------------- Arkadaşlar.İndirdiğim dosyaları yüklerken sertifika hatası veriyor,neden?(E75)Yardım.Tşk.edrm.
Arkadaşlar.İndirdiğim dosyaları yüklerken sertifika hatası veriyor,neden?Yardım.Tşk.edrm. --------------- Ekleme --------------- Arkadaşlar.İndirdiğim dosyaları yüklerken sertifika hatası veriyor,neden?(E75)Yardım.Tşk.edrm.