Thema Yapma Prgramı Lazımama Diğerlerinden Farklı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melbu

Üye
    Konu Sahibi
Thema Yapma Prgramı Lazımama Diğerlerinden Farklı
Arkadaşlar;Bana şimdi öylebir program linki verinki???bu internette hazır bulduğumuz temaların üzerinde değişiklik yapabileyim!!!Öyle bişey varsa link koyabilirmisiniz!!Sitede tema yapan programlar buldum,fakat hazır temaları açıp üstünde değişiklik yapabileceğim bi tanesini bulamıyorum!!!Çünkü zaten int.de birsürü hazır çok güzel tema var ama beğenmediğim bi yerinide değiştiremiyorum!!!Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler....

enigma

enigma

Üye
eskiden basit bir program geziyordu ama resimleri başka yerde şekilledirmen gerekiyordu. bende arıyorum böle bi program

kikaksk

kikaksk

Üye
şu an böle bi tema yapıcı program malesef yok olsa zaten hemen maxicepte olurdu sadece 2 adet program var onlarıda zaten biliyorsunuz en kısa zamanda cıkar işallah...

® lucifer ®

Üye
<div class='quotetop'>(mlk &#064; Mar 16 2006, 02&#58;42 PM) [post=298675]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar;Bana şimdi öylebir program linki verinki???bu internette hazır bulduğumuz temaların üzerinde değişiklik yapabileyim&#33;&#33;&#33;Öyle bişey varsa link koyabilirmisiniz&#33;&#33;Sitede tema yapan programlar buldum,fakat hazır temaları açıp üstünde değişiklik yapabileceğim bi tanesini bulamıyorum&#33;&#33;&#33;Çünkü zaten int.de birsürü hazır çok güzel tema var ama beğenmediğim bi yerinide değiştiremiyorum&#33;&#33;&#33;Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler....
[/b][/quote]

<span style="color:#FF0000">Series_60_Theme_Studio</span> bu programla dedığini yapa bilirsin dostum kolaygelsin

mustafatopcu

Üye
zor be yaw o . ama bulan olursa bana da bildirsin. saolun

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Tema yapmak için bilinen iki program var;

1- theme studio; nokia nın orjinal series 60 için hazırladığı program.. en güçlü bilgisayarda bile yavaş çalışıyor.. ama öğrenip sabırla kullanırsan mucizeler yapıyorsun...

2- theme editor; bu program basit.. kendisi basit ama tema yapmak için hazırlayacağın materyalleri hazırlamayıda hesaplarsan aynı sürede çalışıyorsun...

Hazır bir temayı şu şekilde değiştirebilirsin; sis uzantılı dosyayı unmakesis programı ile açıp içindeki mbm dosyasını theme editor programı ile işleyip, değiştirip yine makesis programı ile temaya dönüştürebilirsin. dönüştürme işlemini sanırım theme editor ilede yapabilirsin..

aşağıdaki linkten daha detaylı öğrenebilirsin..

http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=17895&hl=

® lucifer ®

Üye
<div class='quotetop'>(a21a &#064; Mar 19 2006, 03&#58;16 PM) [post=300899]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

1- theme studio; nokia nın orjinal series 60 için hazırladığı program.. en güçlü bilgisayarda bile yavaş çalışıyor.. ama öğrenip sabırla kullanırsan mucizeler yapıyorsun...

2- theme editor; bu program basit.. kendisi basit ama tema yapmak için hazırlayacağın materyalleri hazırlamayıda hesaplarsan aynı sürede çalışıyorsun...

Hazır bir temayı şu şekilde değiştirebilirsin; sis uzantılı dosyayı unmakesis programı ile açıp içindeki mbm dosyasını theme editor programı ile işleyip, değiştirip yine makesis programı ile temaya dönüştürebilirsin. dönüştürme işlemini sanırım theme editor ilede yapabilirsin..

[/b][/quote]

bu programlara temayı acıp mbm leri falan cıkarmaya gerek olmadan istedıgın temayı deiştire bılırsin Series_60_Theme_Studio ile istenirse resimli acıklama yaaparım

enigma

enigma

Üye
ben çok kasıyorya ondan şeyettiydim

® lucifer ®

Üye
kasması cokk dogal program java ile calışıyo nekadar kasarsa kassın deger ama cunku program 1. numara

melbu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok sağolun&#33;&#33;bi sorum daha olacak ben theme studio indirdim kurdum&#33;&#33;Ama kaç kez kontrol etmeme rağmen sis veya mbm olarak kaydedeceğim zaman hata verip kaydetmiyor&#33;&#33;&#33;Dosyanın büyüklüğü 19mb filan&#33;&#33;&#33;Acaba demomu,ama demo olduğuna dair hiç bir belirti yok&#33;&#33;&#33;Bu arada a21a arkadaşımızın resimli anlatımını uygulayarak yaptım tema&#39;mı&#33;&#33;Sizce sorun ne olabilir&#33;&#33;Bu arada theme editor programınıda buldum cr**k&#39; ınıda yaptım ondada aynı sorun var&#33;&#33;Herşeyi yapıyorum,ama kaydedildi dedikten sonra tele hata verip temayı yüklemiyor&#33;&#33;&#33;Bide,bişey farkettim attığım dosya nekadar büyük olursa olsun hep sis uzantılısı 3kb gözüküyor&#33;&#33;&#33;Saygılar....

duplicator

Üye
<div class='quotetop'>(® lucifer ® &#064; Mar 20 2006, 01&#58;46 PM) [post=301385]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(a21a &#064; Mar 19 2006, 03&#58;16 PM) [post=300899]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

bu programlara temayı acıp mbm leri falan cıkarmaya gerek olmadan istedıgın temayı deiştire bılırsin Series_60_Theme_Studio ile istenirse resimli acıklama yaaparım
[/b][/quote]

anlatta öğrenelim kardeş

melbu

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR;tamam temayı yaptım&#33;&#33;Un-make diye bir prog onermişti arkadaş&#33;&#33;&#33;sis uzantılı temayı bunda mbm&#39;ye çeviriyoruz&#33;&#33;&#33;Daha sonrada onu theme editor programında açıyoruz&#33;&#33;sonra istediklerinizi değiştirip&#33;&#33;sis olaraka tekrar temayı yapabilirsiniz.....

sametweb

Üye
ben çok kasıyorya ondan şeyettiydim
konuyla ilgisi yok ama;

ne diye imzana ttnet'ten çektiğin dosyanın boyutunu yazıyorsun. artist misin sen ? biz senin çektiğin o dosyayı günde çekiyoruz.. artistlik yapma bize burda..

Lelmimmesty

Üye
Check out these awesome here at my new siteAbsolutely amazing and shocking it’s the top quality shit, boy!Hey, come here and check out this is here to satisfy your most perverted dreamsExtremely brutal and mind blowing indulge yourself

ahmetgiray

Üye
ARKADAŞLAR;tamam temayı yaptım!!Un-make diye bir prog onermişti arkadaş!!!sis uzantılı temayı bunda mbm'ye çeviriyoruz!!!Daha sonrada onu theme editor programında açıyoruz!!sonra istediklerinizi değiştirip!!sis olaraka tekrar temayı yapabilirsiniz.....
arkadaşım bende ugraştım ama yapamadım ya beceri meselesi sanırsam.senden rica etsem bi tema var onun sadece arka planı düz siyah olcak ya hayrına zahmet olmazsa yapabilirmisin benden çok büyük bi dua alırsın.tabi tanımadığım adam için ne uğrascamda diye bilirsin arkadaşım bişey deme hakkım olmaz o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt