The Walking Dead: Season One v1.05

Sponsorlu Bağlantılar

sasua42

sasua42

Üye

Bu pc 'deki türkçe sürümü
Mürteza16 hacı bi el at ya nasıl yapılıyor

EBRU34

EBRU34

Üye
neresine aticam bana biraz anlatin yapmaya calisip kendi telefonunda test edeyim sonra

EBRU34

EBRU34

Üye
@murteza16

gta33

Üye
Arkadaslar tr yamasi bir yana diger bolumleri indiren oldumu bende internet hatasi veriyor cihazim mali yokmu download edecek yokmu

xmustx

xmustx

Üye
uzun zaman sonra google playden oyun indiriyorum.paylaşım için çok saol yani :)

sss125

sss125

Üye
tesekkürler

Skymich

Skymich

Üye
Teşekkürler. Diziside, oyunuda bir harika. Ve oyunun gidişatını kendin seçebiliyor olman en iyi özelliklerinden biri.

mqeen

mqeen

Üye
öncelikle tesekkürler paylaşımın için :) google play linki vermişşin pc den giren arkadaslar için link paylaşmak istiyorum :)

bu linkten cihazınıza göre download edebilirsiniz arkadaslar :) (Zippyshare linkleridir .)

bjk-1903

Üye
teşekkürler

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
:rica:

aliali1

Üye
Bir sezonu çok pahalı acaba bunun başka bi yolu yok mu ?

kerem28yuksel

Üye
Ya oyuna internet acmadan girince hata verio ???Bana ozel bi durummu acil cevap ??

gta33

Üye
Internetsizde calisiyor normalde bolumleri freedom programiyla da full yapabilirsiniz ya da full apk indirin yanliz bolumleti indirmeye gelincebenimki indirmiyor tel s3 mini full oldugu hslde diger bolumleri indiremefim

kerem28yuksel

Üye
Ya bende hepsini indirdim ama episodeleri telefon hafizsina kaydetti :( yer yok tel gmd 4 gb

gta33

Üye
Kardes directory bind programiyla hafiza kartina tasi root olman kazim yanliz snr dosyalar root m-data-data da kayitli bende olmuyor inmiyor full yaptigim halde malide indiren yokmu ya telii s3,s2,s3 mini olan ve diger bolumleri indiren varmi ya

sasua42

sasua42

Üye
Ben indirdim epsido 2 yi oynuyorum

gta33

Üye
Sen episode 1 bitirdikten sonrami episode 2 yi indirdin yoksa episode 1 bitirmek zorunlumu ondanmi inmiyor acabaSenin cihazin mali degil sanirimmali cihazi okupta oynayan vami diye sorduydum episode 2 yi felan

Üst Alt