The walking dead season one all episodes

Sponsorlu Bağlantılar

gta33

Üye
    Konu Sahibi
The walking dead season one all episodes
Slm arkadaslar oyinu kurdum full unlock yaptin fakat diger seasonlara basiyorum inmiyor internet hatasi veriyor telim s3 mini yani mali cihaz geneldemi sorun var eger mali cihazi olupta tum bolumleri indiren olduysa bi zahmet upload ederse cok sevinirim data dosyasi sdcard da degil o yuzden cihazinizin root olmasi lazim snra filexplorer tarzi bir dosya yoneticisi ile root/data/data/com.telltalegames.walkingdead100/files/SyncFs/Data icine girmeniz lazim bolumler orda kayitli ilgilenen arkadas tek tek bolumleri atmak yerine tum klasoru atsada olur icinden ben alirim bolumleri simdiden sagolun

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Daha Denemedim Unlock Apk İlemi Denedin Açık Oluyormu Bölümler Benimki PowerVr

gta33

Üye
    Konu Sahibi
Evet unlock apk ile denedim bolumler acik basip indirmek lazim oyunun icinden basiyorum internet conection failed felan diyor benimki malo

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Evet unlock apk ile denedim bolumler acik basip indirmek lazim oyunun icinden basiyorum internet conection failed felan diyor benimki malo

Şuan Denedim Bende İndiriyor Buda Resmi

gta33

Üye
    Konu Sahibi
Bende hala olmuyor googleplaydan indirdim tekrar orjinali freefomla satin aldim beles pldu tabi basiyom yine ayni inmiyor dayasi sdcarda yuklenmedigi icin telin root kismina yukleniyor sanirim ondan arkadasim bi bakarmisin nereye yuklenmis

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende hala olmuyor googleplaydan indirdim tekrar orjinali freefomla satin aldim beles pldu tabi basiyom yine ayni inmiyor dayasi sdcarda yuklenmedigi icin telin root kismina yukleniyor sanirim ondan arkadasim bi bakarmisin nereye yuklenmis

Benim Telefonum Rootlu Değil Bakamamki
Yalnız 2. Bölüm Çok Heycanlı Şuan Oynuyorum

gta33

Üye
    Konu Sahibi
Himm rootlu degilse dogru bakamazsin acaba mali cihazkarin genelindemi bu problem googleplaya yazdim bakalim ilgilenen olucakmi 1.06 surumu cikmis ama ayni sorun devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Buda Diğer Bölümleri İndirirken Çektim

gta33

Üye
    Konu Sahibi
Herhalde genelde sorun var ama ilgilenmiyolarda adamlar yokmu upload edecek babayigit krndimiz atsak direk...Sorunu buldum telin hafizasinin en az 3gb olmasi lazimmis yinede arada indirmede sorun yasaniyor oda olsun

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Herhalde genelde sorun var ama ilgilenmiyolarda adamlar yokmu upload edecek babayigit krndimiz atsak direk...Sorunu buldum telin hafizasinin en az 3gb olmasi lazimmis yinede arada indirmede sorun yasaniyor oda olsun

Wifiden İndir Bende Hiç Bir Sorun Vermedi ;)

gta33

Üye
    Konu Sahibi
Bende oyle yapiyorumda yinede zar zor iniyo 4 bolum yarida kaldi bi ibdiremedim

Dn@

Dn@

Üye
indirdim ama telefonun hafızasına atıyor yer yok diyip kalıyor yardım lutfen

Dn@

Dn@

Üye
probook çift çekirdekli 1 gb power vr root lu oyun sorunsuz açılıyor fakat hafızaya atıyor sdcarda değil sd car da 4.5 gb boşeğer indirilmiş dosyalarını atabiliyorsanız sevinirim o şekilde olur mu ?

gta33

Üye
    Konu Sahibi
Indirilmis dosyalari atinca olmuyor ben denedim birebir oyunun icinden indirmen lazim ve ayriica telde yaklasik 3 gb gibi bir bos alanin olmasi lazim hepsini indirebilmen icin ben indirdim simdi nasil tasiyacam onu dusunuyorum directory bind root hafizasina girmiyor baska program bulmam lazim

Dn@

Dn@

Üye
hocam peki tablet pc lerde kendi hafızasını nasıl çoğaltabilirim bilginiz var mı 8 gb kapasiteli dahili si 1 harici sd 7 gb bunu dahili nasıl yapabilirim en azından 4 dahili yapıp 3 harici yapsam olur mu ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Root İşlerinden Çok Anlamam Kusura Bakmayın

Üst Alt