The Train Defender Game For S60v5 İndir / DownLoad

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
The Train Defender Game For S60v5 İndir / DownLoad
Tren Defender Symbian S60 5th Edition tabanlı dokunmatik ekranlı cep için serin Java aksiyon oyunu.Yolcu öldürmek için düşmanları tarafından trende ölümcül bir saldırı var.Defender tüm düşmanları öldürerek saldırıyı nötralize etmek için tren arkasında indi olduğunu.

Senin görevin tüm düşmanları öldürme ve trenin motoru kadar ulaşarak Defender olmaktır.Ekran navigasyon tuşları sağa / sola hareket ettirmek için kullanılır.Ekranda 'ateş' düğmesine ateş için kullanılır.Tren Savunma - Bu nefes kesen aksiyon oyunu ile ayaklarınızı ıslak alın. Bir çok özel aksiyon oyunu sizin için burada. Git ... acımasız hayduttu gelen tehdit yolcuları kurtarmak için tren üzerinde bir mücadele var.

Asılı helikopter, paraşüt, acımasız yangınları, mermi ve ölümcül düşmanlar bütün size meydan okumak için ayarlanır. Sen elinde yetki azgın ve canlandırıcı ile oyunun üç farklı zorluk seviyesi (Başlangıç, Orta ve Uzman) tamamlamak için cesaret ve beceri göstermek zorunda. Bol şanslar!!Oyun çok ilginç ve sizin cep bu oyunu oynarken zevk olacaktır.

Tren Defender oyunu tam ekran (640 × 360) manzara sadece modunda çalışır.Oyun Nokia 5800 XpressMusic, N97, N97 Mini, X6, 5230, 5233, 5530 XpressMusic, Nokia N8 Nokia C6, Samsung i8910 Omnia HD, Sony Ericsson Satio ve Vivaz ile çalışır.



Çeviri google Translate
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: dust6167 ve ChavRash


ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.
 
nalcam22

nalcam22

Üye
arkadaşım dandik dandik oyunları bulup getirme
 
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Teşekkürler
 
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt