tragedie
Emekli Yönetici
Badman Brothers Game For Nokia S60v5 İndir / DownLoad
Badman Brothers ya da kısa Badman Bros böyle Nokia 5800 XpressMusic, N97, N97 Mini, N8, C6, X6, 5230, 5233, 5235 ve 5530 XpressMusic gibi Symbian S60 5th Edition tabanlı dokunmatik ekranlı akıllı telefonlar için heyecan verici bir Java oyunu.Oyun sadece onların torba içinde, kendi yolunu gelen her şey var istediğiniz tüm ilgili gerçek hırsızlar olduğunu.
Bu hırsızlar gerçekten para seviyorum. Gerçekten para tutulduğu bu büyük çanta seviyorum. Gerçekten para torbaları depolandığı kasalar seviyorum. Gerçekten para torbaları olduğu kasalar bankaların aşk .. iyi, ne demek istediğimi biliyorum. Onlar sadece para aşık vardır. Gerçek hırsız olduğu için ve o yüzden!
Bu oyunun heyecan verici özellikleri şunlardır:
* Bu cep telefonunuzda gerçek bir suç komedi!
* Bol nadir eserler ve karizmatik karakter bu oyunda var.
* Çok basit ve kolay kullanımlı bu oyun gerçek bir eğlenceli oyun yapar denetler.
* Canlı ve çekici bir grafik tasarım.
* Farklı oyun modları.
Her bir ve tüm telefon modellerinde * Yüksek oyun hızı.
Bu oyun dokuz dilde mevcuttur: Fransızca ve İspanyolca Almanca, İtalyanca, Ukraynaca, İngilizce, Rusça, Çekçe, Lehçe,
çeviri google translate
Bu hırsızlar gerçekten para seviyorum. Gerçekten para tutulduğu bu büyük çanta seviyorum. Gerçekten para torbaları depolandığı kasalar seviyorum. Gerçekten para torbaları olduğu kasalar bankaların aşk .. iyi, ne demek istediğimi biliyorum. Onlar sadece para aşık vardır. Gerçek hırsız olduğu için ve o yüzden!
Bu oyunun heyecan verici özellikleri şunlardır:
* Bu cep telefonunuzda gerçek bir suç komedi!
* Bol nadir eserler ve karizmatik karakter bu oyunda var.
* Çok basit ve kolay kullanımlı bu oyun gerçek bir eğlenceli oyun yapar denetler.
* Canlı ve çekici bir grafik tasarım.
* Farklı oyun modları.
Her bir ve tüm telefon modellerinde * Yüksek oyun hızı.
Bu oyun dokuz dilde mevcuttur: Fransızca ve İspanyolca Almanca, İtalyanca, Ukraynaca, İngilizce, Rusça, Çekçe, Lehçe,
çeviri google translate
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.