black.37 Üye bende discovery var yükledim açıldı ama İngilizce yapamadım menüden 2 seçeneğe gidiyorum oradan 2. seçeneğe giremiyorum 2. seçenek açilmiyor
bende discovery var yükledim açıldı ama İngilizce yapamadım menüden 2 seçeneğe gidiyorum oradan 2. seçeneğe giremiyorum 2. seçenek açilmiyor
0MG90 Üye Konu Sahibi black.37' Alıntı: bende discovery var yükledim açıldı ama İngilizce yapamadım menüden 2 seçeneğe gidiyorum oradan 2. seçeneğe giremiyorum 2. seçenek açilmiyor Genişletmek için tıkla ... En sondan 2. seçeneğe tıklayacaksın En son seçenek değil bir üstü yani
black.37' Alıntı: bende discovery var yükledim açıldı ama İngilizce yapamadım menüden 2 seçeneğe gidiyorum oradan 2. seçeneğe giremiyorum 2. seçenek açilmiyor Genişletmek için tıkla ... En sondan 2. seçeneğe tıklayacaksın En son seçenek değil bir üstü yani
black.37 Üye saol onu yaptimda karakter yaraticam ama gorunmuyo tuşlar basiyorum bireylere erkek falan oluyo ama gorunmuo tuşlar karakteride tuşlar gorunmediginden kaydedemedim yazılar var ama telefonla uyumlu değil galiba oyun bende discovery var
saol onu yaptimda karakter yaraticam ama gorunmuyo tuşlar basiyorum bireylere erkek falan oluyo ama gorunmuo tuşlar karakteride tuşlar gorunmediginden kaydedemedim yazılar var ama telefonla uyumlu değil galiba oyun bende discovery var
berkreis12345 Üye Öncelikle çoook teşekkürler mükkemmel ama dili değiştiremedim resimli olarak anlatırmısınız.
0MG90 Üye Konu Sahibi berkreis12345' Alıntı: Öncelikle çoook teşekkürler mükkemmel ama dili değiştiremedim resimli olarak anlatırmısınız. Genişletmek için tıkla ... Anlatım gayet basit, oyun açılınca 2 seçeneğe tıkla, açılan menüden sondan 2. seçeneğe tıkla ( aşağı kaydır belki gözükmez)Yandex.Disk linki eklendi.
berkreis12345' Alıntı: Öncelikle çoook teşekkürler mükkemmel ama dili değiştiremedim resimli olarak anlatırmısınız. Genişletmek için tıkla ... Anlatım gayet basit, oyun açılınca 2 seçeneğe tıkla, açılan menüden sondan 2. seçeneğe tıkla ( aşağı kaydır belki gözükmez)Yandex.Disk linki eklendi.
0MG90 Üye Konu Sahibi bulentcan91' Alıntı: Çok teşekürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim afer459' Alıntı: apk+sd 51 mb-mi? Genişletmek için tıkla ... Evet, çok fazla içeriğe sahip değil, FreePlay gibi değil
bulentcan91' Alıntı: Çok teşekürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim afer459' Alıntı: apk+sd 51 mb-mi? Genişletmek için tıkla ... Evet, çok fazla içeriğe sahip değil, FreePlay gibi değil
ilk3 Üye Arkadaşlar ben yukledim sorunsuz açılıyor fakat tuşlar gözükmüyor bende genalar mobil discovery ne yabmam lazim ....
Arkadaşlar ben yukledim sorunsuz açılıyor fakat tuşlar gözükmüyor bende genalar mobil discovery ne yabmam lazim ....